Cum a ajuns un angajat Burger King să-și cumpăre o casă din donații: bărbatul nu a lipsit de la muncă niciodată, timp de 27 ani

0
Publicat:

 Kevin Ford, un banal angajat de la Burger King, care nu a lipsit de la muncă niciodată timp de 27 de ani, a primit o sumă din 5 cifre din donații publice pentru fidelitatea sa.

"E atât de minunat să fii independent", a declarat Kevin Ford, un angajat de la Burger King care nu a absentat niciodată timp de 27 de ani și care a primit aproape 450.000 de dolari de la donatori, după ce a devenit viral, anul trecut, conform today.com.

Kevin Ford, veteranul Burger King, poză la redacția Today
Kevin Ford, veteranul Burger King, care a primit donații de sute de mii de dolari. Foto:Facebook

Kevin Ford, veteranul Burger King, a devenit viral pe rețelele de socializare pentru că nu a absentat de la muncă timp de 27 de ani și a inspirat oameni din întreaga lume prin fidelitatea și puterea sa de muncă.

Pe 29 decembrie, Ford a postat o actualizare video pe TikTok și Instagram cu detalii despre casa pe care tocmai a achiziționat-o în vestul statului Nevada, în urma unei campanii de donații publice.

În postările sale, Ford îi duce pe privitori prin casa sa cu trei dormitoare și două băi din Pahrump, Nevada

"Încerc să trec peste asta fără să plâng, dar voiam să vă arăt ceva, ceva ce ați făcut posibil", spune Ford în postările din sociale-media. "Știu că nu e o vilă, dar e a mea."

Casa lui Kevin, angajatul Burger King,, imagine exterioară
Casa lui Kevin achiziționată din donații publice. Foto: Facebook

Viața lui Ford s-a schimbat pentru totdeauna în iunie 2022, când un videoclip viral l-a arătat primind un cadou de la conducere pentru devotamentul său față de locul său de muncă la Burger King, după ce nu a absentat nici măcar o singură dată, timp de 27 de ani.

Cadoul de la HMSHost, compania de la care Burger King face angajări, includea un pahar reutilizabil Starbucks, un pachet de bomboane Reese's, pixuri și două role de Lifesavers și alte obiecte. Ford, care și-a exprimat recunoștința în videoclipul pe care l-a postat inițial pe Instagram, a primit un răspuns considerabil online, mulți considerând că merită mai mult.

Fiica sa, Seryna, a început o campanie GoFundMe în onoarea sa, iar aceasta a strâns aproape 450.000 de dolari până în prezent. Ford spune că a folosit o parte semnificativă din donații pentru a-și cumpăra casa.

„Vreau să mulțumesc tuturor din întreaga lume pentru ceea ce ați făcut pentru mine, ceva ce nu am crezut niciodată că va fi posibil pentru mine: deținerea unei case”, spune Ford în videoclip. „Acum copiii mei și nepoții mei au un loc unde să vină să mă viziteze.”

Intrare, casa lui Kevin Ford, scări, zi
Intrare, casa lui Kevin Ford. Foto: Facebook

Ford încheie videoclipul arătându-le privitorilor terasa sa în aer liber, bucătăria și camera de zi - complet cu o referire la vizita sa la emisiunea TODAY când s-a reunit cu fiica și nepoții după patru ani de despărțire.

„Are o curte frumoasă și nu am vecini în dreapta”, spune Ford pentru TODAY.com la începutul noului an, adăugând că noii săi vecini sunt o familie foarte amabilă. „Totul este foarte plăcut. Acum, singurul lucru la care trebuie să mă obișnuiesc este liniștea de acolo.”

Ford a declarat publicației TODAY.com în decembrie 2022 că a folosit unele dintre fondurile strânse pentru a-și cumpăra mașina visurilor și pentru a-și ajuta familia, spunând la acea vreme că i-a oferit fiicei sale o sumă semnificativă, pe care aceasta a folosit-o pentru a-și cumpăra o casă. Acum, Ford are una proprie.

„E atât de minunat să fii independent”, a declarat el

Ford spune că recordul său de prezență la muncă este în continuare foarte bun și că drumul la muncă de la noua sa casă este unul liniștit. Adaugă că planifică în continuare pentru viitor, punând deoparte bani pentru a-și deschide, speră, propriul său „mic restaurant” într-o zi.

Donațiile la GoFundMe-ul lui Ford continuă să vină regulat mai bine de un an și jumătate de la începerea campaniei de către fiica sa. Mulți oameni au donat 27 de dolari în onoarea celor peste 27 de ani pe care Ford îi are acum în această muncă.

„Când încerc să-mi dau seama cum mă simt, este foarte dificil, pentru că este incredibil, totul pare încă un vis că se întâmplă cu oricine, cu atât mai puțin cu mine”, spune Ford. „Le spun oamenilor tot timpul că dacă au pierdut încrederea în Dumnezeul lor, în credințele lor sau în viață în general, mă pot lua ca exemplu. Uitați-vă la ceea ce lumea a făcut pentru un străin perfect.”- a mai declarat acesta.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite