Cine este creatorul de modă care i-a îmbrăcat pe Klaus şi Carmen Iohannis la dineul cu Michelle şi Barack Obama de la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, Preşedintele României, Klaus Iohannis, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis şi Barack Obama, Preşedintele Statelor Unite ale Americii. FOTO Facebook
Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, Preşedintele României, Klaus Iohannis, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis şi Barack Obama, Preşedintele Statelor Unite ale Americii. FOTO Facebook

Preşedintele României, Klaus Iohannis, şi Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, au purtat ţinute vestimentare semnate de un designer român la întâlnirea cu Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, şi cu Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, prilejuită de Summitul ONU.

Cuplul prezidenţial a participat la recepţia tradiţională de la New York, cu ocazia Summitului ONU. Preşedintele României a purtat un costum bleumarin, cămaşă albă şi cravată turquoise, în ton cu nuanţa rochiei soţiei sale, Carmen Iohannis, după cum se poate observa şi în fotografia postată de Preşedintele Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook, ambele creaţii vestimentare fiind realizate de designerul român Alexandru Ciucu. 

Ciucu a realizat şi alte ţinute vestimentare pe care cuplul prezidenţial le-a purtat la evenimente oficiale din ultimul an. Costumele lui Klaus Iohannis sunt realizate în atelierul pe care creatorul de modă îl are la Bucureşti. 

Preşedintele României a ales costume semnate de creatorul amintit la evenimente cum au fost întâlnirea cu Prinţul Charles al Marii Britanii sau recepţia oferită de Regele Felipe al VI-lea al Spaniei şi Regina Letiţia.

Şi Prima Doamnă a României a purat, la ceremoniile oficiale din România şi de peste hotare, vestimentaţii realizate de designerul român. Printre acestea s-au numărat  ceremonia de primire a Preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Cotroceni, recepţia de la Roma oferită de Preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, vizita de la Vatican, vizita în Spania, primirea delegaţiei Portugaliei la Bucureşti, dar şi la lansarea cărţii Primul Pas, semnată Klaus Iohannis.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite