Blogger-ul de modă Carmen Negoiţă a lansat două colecţii de genţi şi pantofi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pantofii au fost realizaţi în colaborare cu Ana Pârvan, iar la realizarea genţilor a participat compania Yvy Bags. FOTOGRAFII ADPM
Pantofii au fost realizaţi în colaborare cu Ana Pârvan, iar la realizarea genţilor a participat compania Yvy Bags. FOTOGRAFII ADPM

Bloggerul de modă Carmen Negoiţă şi-a lansat aseară, în aplauzele celor prezenţi, cele două colecţii capsulă de accesorii, în realizarea cărora a colaborat cu două ateliere de design românesc.

Carmen Negoiţă, celebră în blogosfera românească de modă, şi-a lansat aseară în decorul galeriei de artă AnnArt Gallery, cele două colecţii capsulă realizate în colaborare cu designerul Ana Pârvan şi compania Yvy Bags. 

Linia de pantofi meşterită alături de Ana Pârvan conţine modele stiletto, Oxford, cizme peste genunchi, pantofi reprezentând un mix între stilul Oxford şi gladiator, precum şi sandale care pot fi purtate cu şosete. Toate produsele au fost inspirate de stilul lui Carmen Negoiţă.

Linia de genţi, realizată în colaborare cu Yvy Bags, include genţi potrivite pentru ţinute de birou, genţi de umăr de dimensiuni medii, poşete-plic supradimensionate şi un rucsac în tendinţe, toate în nuanţe actuale şi uşor de personalizat.

Toate accesoriile sunt disponibile pe noua platformă online www.carmen.style, urmând ca, în curând, să fie completate de prima linie vestimentară capsulă semnată de Carmen Negoiţă.

La evenimentul de lansare a noilor colecţii semnate de bloggerul de modă au participat şi persoane publice, printre care Valentina Pelinel, Jojo, Carmen Brumă, Roxana Ciuhulescu, Adina Buzatu, Ileana Badiu, Cătălin Botezatu şi Alexandra Ungureanu.

carmen negoita
carmen negoita
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite