Cea mai râvnită geantă din lume va fi scoasă la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Considerată cea mai dorită geantă a momentului, modelul unicat Hermes Birkin, fabricat din piele de crocodil de Himalaya, decorat cu închizători din aur alb şi ornată cu 245 de diamante, ar putea deveni cea mai scumpă poşetă vândută la licitaţie.

Geanta Hermes Birkin, din colecţia inspirată de celebra actriţă Jane Birkin, este considerată dovada că obiectele clasice au o frumuseţe şi o eleganţă aparte, care nu se demodează niciodată. 

Licitaţia va avea loc la 23 septembrie, în California, şi va fi organziată de Heritage Auctions. Specialiştii se aşteaptă ca accesoriul să depăşească recordul deţinut tot de o geantă Birkin de culoare roşie, care s-a vândut în 2011 cu 200.000 de dolari.

Printre vedetele pasionate de genţile create de faimoasa casă de modă franceză Hermes se numără şi Victoria Beckham, care deţine o colecţie estimată la peste un milion de dolari. Aceasta este supranumită "Regina poşetelor Hermes Birkin", poreclă îndreptăţită dacă ţinem cont de faptul că deţine mai mult de 100 de astfel de genţi de lux. 

Modelul Birkin a fost denumit după actriţa britanică Jane Birkin, stabilită în Franţa, vedeta care a primit primul model al celebrei genţii în anul 1981. 

image

FOTO Daily Mail

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite