Cătălin Botezatu, încântat de alegerile vestimentare ale Vioricăi Dăncilă: „O schimbare radicală“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă FOTO Dorin Constanda
Viorica Dăncilă FOTO Dorin Constanda

Designerul Cătălin Botezatu (52 de ani) a analizat ţinutele premierului Viorica Dăncilă, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Cătălin Botezatu a analizat stilul vestimentar al premierului României, într-o intervenţie telefonică la postul România TV. 

Astfel, cunoscutul designer e de părere că Viorica Dăncilă se îmbracă cu „foarte multă eleganţă“ şi apreciază faptul că nu exagerează cu accesoriile. În plus, Botezatu a lăudat-o şi pentru faptul că „are grijă să treacă mereu pe la coafor“. Pe de altă parte, coafura premierului României a stârnit adesea numeroase glume şi ironii în mediul online. 

„Categoric este o schimbare radicală în apariţia premierului. Şi-a asumat din punct de vedere vestimentar această poziţie şi eu de la o apariţie la alta am remarcat foarte multă eleganţă. Poartă foarte multe costume cu două piese la care pune puţine accesorii şi ceea ce e important e că mereu are grijă să treacă şi pe la coafor. Nu cred că sunt de brand, cred că sunt făcute de designeri români. Nu am niciun sfat să îi dau, să o ţină tot aşa“, a comentat Cătălin Botezatu.

Recent, Viorica Dăncilă a atras atenţia cu un costum de culoarea fildeşului, la care a accesorizat o broşă Chanel, în valoare de aproximativ 600 de dolari (peste 2500 de lei). 

image

Viorica Dăncilă  FOTO Octav Ganea/ Inquam Photos

De altfel, Premierul României şi-a făcut o obişnuinţă din a purta broşe la costumele deux-pieces pe care le îmbracă. 

Viorica Dancila FOTO Facebook

Viorica Dăncilă FOTO Facebook 

image

Viorica Dăncilă FOTO 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite