Casting organizat la Bucureşti pentru tinerii care vor o carieră în modelling: condiţiile pentru selecţia realizată de agenţia Elite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gisele Bundchen. FOTO Arhiva
Gisele Bundchen. FOTO Arhiva

Agenţia Face2face Model Management organizează castingul Elite Model Look România, în perioada 23- 26 iunie, la Bucureşti. Considerat cel mai prestigios concurs de modele din lume, evenimentul oferă aspiranţilor, atât fete, cât şi băieţi, şansa unei cariere în modeling şi oportunitatea de a călca pe urmele unor modele celebre precum Cindy Crawford, Gisele Bundchen sau Constance Jablonski.

De 33 de ani consecutiv, agenţia Elite organizează unul dintre cele mai importante concursuri de modele din lume, şansă care le este oferită şi tinerilor din România care visează la o carieră în modeling. 

Astfel, startul înscrierilor în concurs se dă odată cu castingul organizat de agenţia Face2face Model Management la AFI Palace Cotroceni, în Bucureşti, între 23 şi 26 iunie, în intervalul orar 15:00- 21:00. Urmează ca echipa agenţiei Face2Face Model Management, organizatorul Elite Model Look în România, să plece în turneu în toată ţara pentru a găsi viitorii reprezentanţi ai României la Finala Mondială EML 2016.

La finalul turneului naţional şi în urma selecţiei celor care se înscriu online, aproximativ 100 de concurenţi vor participa la castingul naţional care va avea loc în octombrie, la Bucureşti. Pentru a fi unul dintre finaliştii concursului, participanţii trebuie să aibă un aspect sănătos şi natural, personalitate puternică şi calităţi fotogenice şi o imagine care să corespunda trendurilor actuale în lumea modei, după cum anunţă reprezentanţii  Face2Face Model Management, deţinătoarea exclusivă a licenţei Elite Model Look România şi Republica Moldova. 

Marele premiu: un contract de doi ani cu agenţia Elite Model 

La finalul castingului naţional din octombrie, vor fi aleşi 20 de finalişti, 10 fete şi 10 băieţi, care se vor pregăti intens timp de o săptămână pentru a participa apoi la Finala Naţională, eveniment în urma căruia se vor desemna reprezentanţii României la Finala Mondială. La Finala Internaţională, finaliştii români vor concura alături de aproximativ 60 de fete şi băieţi din toată lumea şi vor avea ocazia să câştige un contract garantat, pe o perioadă de doi ani, cu reţeaua Elite.

Condiţii de participare

Pentru a participa la castingul Elite, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. Astfel, fetele trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 14 şi 22 de ani şi înalţimea între 1,72 - 1,83 metri, iar băieţii între 16 şi 22 de ani şi înălţimea de 1,83 - 1,90 metri. Vestea bună este că înscrierile sunt gratuite, iar experienţa de model nu este necesară.

Cei interesaţi pot urmări paginile de facebook Elite Model Look Romania şi Face2Face Model Management pentru mai multe informaţii, dar şi site-ul elitemodellookromania.com, unde se află programul castingurilor EML România 2016. Înscrierile se pot face şi online, pentru cei care nu pot ajunge la casting, pe elitemodellookromania.com sau face2facemodels.ro/joins. 

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite