Cântăreaţa Cher, imaginea oficială a noii colecţii vestimentare Marc Jacobs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Cher, ajunsă la venerabila vârstă de 69 de ani, este imaginea oficială a noii colecţii vestimentare semnate de cunoscutul designer american Marc Jacobs.

Legaţi de o veche prietenie, Cher şi Marc Jacobs au colaborat încă o dată pentru reclamele noii campanii de promovare a colecţiei de toamnă 2015 semnată de designerul american.

Într-una dintre fotografiile de promovare a acestei colecţii, postată pe reţeaua de socializare Instagram, Cher poartă o rochie neagră şi o pereche de mănuşi din piele neagră. Poza este însoţită de următorul text scris de Marc Jacobs: „Prima noastră imagine de promovare a colecţiei de toamnă 2015 semnată de Marc Jacobs. Cher".

Marc Jacobs nu se află la prima sa colaborare cu vedete din industria de divertisment. În trecut, cântăreaţa Miley Cyrus şi actriţa Jessica Lange au fost imagini oficiale ale unor colecţii lansate de renumitul designer.

După ce a debutat în anii 1960, în duet cu soţul ei Sonny, cunoscând succesul cu melodia „I Got You Babe”, Cher a ales o carieră solo,bucurându-se de celebritate la nivel mondial, cu peste 100 de milioane de albume vândute în toată lumea.

image

FOTO usmagazine.com

Câştigătoare a numeroase premii prestigioase, printre care Grammy şi Oscar (cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul "Visătorii/ Moonstruck", 1988), Cher a fost o prezenţă constantă în topurile muzicale internaţionale încă din anii 1960. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „I Got You Babe", „If I Could Turn Back Time", „The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)" şi „Believe".

Marc Jacobs, născut pe 9 aprilie 1963, este un renumit designer american, proprietarul brandului care îi poartă numele. Marc Jacobs a câştigat de-a lungul timpului admiraţia editorilor de modă din întreaga lume. Portofoliul designerului nu conţine doar colecţii vestimentare, ci şi  colecţii de accesorii, parfumuri. De asemenea, el a creat o linie de accesorii pentru câini numită Bark Jacobs.

Marc Jacobs s-a aflat timp de 16 ani la conducerea casei Louis Vuitton, o marcă extrem de profitabilă care contribuie din plin la succesul financiar al grupului LVMH, lider mondial pe piaţa produselor de lux. În 2013, Marc Jacobs a luat decizia de a părăsi casa Vuitton pentru a se ocupa de propriile afaceri şi pentru a pregăti lansarea la bursă a propriei mărci.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite