Bucăţi de vată înmuiate în suc de portocale, alimentaţia manechinelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bria Murphy, fiica actorului american Eddie Murphy, a  făcut o declaraţie şocantă legată de regimul alimentar al manechinelor de  top. Tânăra, care doreşte să intre în rândul îngeraşilor de la Victoriaʼs Secret, susţine că fetele de pe podiumuri se hrănesc cu bucăţele de vată înmuiate în suc de portocale pentru a-şi menţine silueta.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a explicat, într-un interviu acordat unui post de televiziune american, că tinerele din industria modei sunt capabile să recurgă la orice metodă pentru a nu depăşi standardele impuse, iar asta presupune, uneori, ca biluţele din vată să înlocuiască alimentele.

„Am auzit că fetele mănâncă bucăţele de vată înmuiate în suc de portocale pentru a-şi stăpâni senzaţia de foame. Desigur, bilele respective nu ajută cu nimic. Ele pur şi simplu se dizolvă şi îţi conferă impresia de saţietate“, a explicat tânăra, în cadrul emisiunii „Good Morning America“.

Tânăra Bria, care anul acesta a apărut în videoclipul rapperului american Wale, „Bad“, a explicat că în culisele modei există foarte multă presiune. „O mulţime de fete ajung fie dependente de droguri, fie anorexice“, a argumentat fiica lui Eddie Murphy.

(Fiica lui Eddie Murphy FOTO Instagram)

image

„Eu am o siluetă zveltă, dar pot oricând să iau câteva kilograme în plus. Săptămâna aceasta pot să mă îngrăş, iar săpătămâna următoare pot să slăbesc“, a mai adăugat ea.

Aceste dezvăluiri vin în completarea unor anunţuri făcute cu ceva timp în urmă. La începutul lunii aprilie, Kirstie Clements, fostul editor al revistei „Vogue“, a dezvăluit că modele se îndopau cu şerveţele pentru a a-şi păstra formele. După o astfel de perioadă, tinerele nu-şi mai puteau ţine ochii deschişi şi nu mai erau capabile să-şi menţină echilibrul.

(Bria Murphy, la plajă într-un costum de baie sexy FOTO Instagram)

image

Dacă unele manechine au apelat la metode extreme, altele au abandonat, alături de alimentaţie, şi exerciţiile fizice. La Săptămâna Modei de la Rio de Janeiro, desfăşurată la sfârşitul lunii aprilie, un model a defilat pe podium într-un costum de baie ce îi dezvăluia coapsele pline de celulită.

 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite