Americanii au inventat vinul cu aromă de înghețată, perfect pentru vară. Cât costă o sticlă

0
Publicat:

St. Julian Winery & Distillery a lansat un vin dulce cu aromă de înghețată. Boom Pop este un vin delicios, produs în cramele din Michigan, care surprinde plăcut papilele gustative.

Boom Pop. FOTO St. Julian Winery / Facebook
Boom Pop. FOTO St. Julian Winery / Facebook

Acest vin dulce, o combinație de vinuri albe cu coloranți naturali, evocă arome nostalgice de cireșe, citrice și zmeură, aducând aminte de gustul înghețatei preferate din copilărie.

Este perfect pentru a fi savurat alături de prieteni la petrecerile de vară, fie ca aperitiv sau asociat cu preparate picante, burgeri la grătar, brânzeturi sau fructe de mare.

Boom Pop este un amestec de vinuri albe, cu coloranți naturali, anunță g4food.ro. 

Acesta îmbină note de cireșe, citrice și arome de zmeură pentru a vă bucura alături de prieteni la toate petrecerile de vară. Se potrivește bine cu mâncăruri picante, burgeri sau brânzeturi la grătar și fructe de mare”, transmite compania.

Fabricat cu struguri cultivați în Michigan, vinul Boom Pop este cel mai nou sortiment din portofoliul St. Julian, alăturându-se altor vinuri recente, cum ar fi Strawberry Fields, Cherry Blossom și Michigander.

Vinul va fi disponibil pentru o perioadă limitată de timp la anumite magazine partenere și în sălile de degustare St. Julian din Michigan, la un preț de aproximativ 12 dolari sticla.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite