Acneea, noul trend la Săptămâna Modei pentru bărbaţi de la Milano: empatie sau sarcasm? FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acneea, noul trend la
Săptămâna Modei din Milano. FOTO Daily Mail
Acneea, noul trend la Săptămâna Modei din Milano. FOTO Daily Mail

Dacă până acum invidiam frumuseţea modelelor de pe podiumuri, de data aceasta lucrurile se schimbă în mod radical. Modelele designerului Moto Guo, prezent la Săptămâna Modei pentru bărbaţi de la Milano, au fost trimise pe podium cu faţa acoperită de cosuri, roseaţă şi cu pielea pătată, imagine care a stârnit rumoare în rândul spectatorilor.

Cei mai mulţi dintre noi am petrecut anii adolescenţei încercând să scapăm de supărătoarea acnee, însă se pare că aceasta este acum un trend în modă. 

Modelele designerului Moto Guo, prezent la Săptămâna Modei pentru bărbaţi de la Milano, au urcat pe  podium cu faţă acoperită cu semne evidente lăsate de acnee.

Malaezianul a declarat pentru „LʹOfficiel Malaezia”, că sarcasmul este firul comun în toate colecţiile sale, ceea ce ne face să credem că in spatele ideii nu se află sentimentul de empatie.

moda

 FOTO Daily Mail

În timp ce designerii trimit, de obicei, modele fără cusur pe podium, colecţia „Picnic in the Society” s-a concentrat asupra defectelor. Cu toate că nu este clar dacă modelele care au participat suferă de o afecţiune reală a pielii sau dacă acestea au fost create folosind produse cosmetice, nici unuia dintre cei care au defilat nu i-au lipsit semnele de acnee de pe faţă.

moda

FOTO Daily Mail

Cu privire la colecţia prezentată de designerul malaezian, modelele feminine, dar şi cele masculine au purtat haine foarte apropiate ca stil: combinezoane imprimate cu decolteuri „pussybow” sau fuste scurte asociate cu şosete până la gleznă. Toate ţinutele prezentate au fost completate de un sigiliu din ceară roşie, asemănător celor folosite pe scrisori şi documente oficiale.

moda

FOTO Daily Mail

Bărbaţii au purtat, de asemenea, haine care păreau influenţate de haine de modă veche ale bebeluşilor, inclusiv body-uri şi jachete roz supradimensionate. De asemenea, s-a putut vedea şi un mic decalaj de gen în creaţiile designerului Guo, modelele masculine purtând haine care, în mod tradiţional, sunt specifice femeilor.

moda
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite