5 coafuri care te îmbătrânesc: hairstylistul Cristi Pascu îţi spune ce nu este bine să încerci la coafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu este de părere că cea mai potrivită tunsoare sau coafură pentru o femeie se alege în funcţie de vârstă şi de personalitate, însă multe doamne şi domnişoare fac, de multe ori, alegeri total neinspirate, care le îmbătrânesc prematur.

Iată lista coafurilor pe care hairstylist-ul Cristi Pascu le consideră nepotrivite pentru femeile cu vârsta de până la 40 de ani. Pascu este unul din cei mai experimentaţi hairstylişti din România, cu o activitate în domeniu de peste 20 de ani.

Buclele în exces

Din păcate, şi acum se mai pot observa la unele petreceri femei tinere coafate excesiv, cu părul buclat în exces, explică Pascu. Această coafură îmbătrâneşte şi nu mai face parte din tendinţe de foarte mulţi ani.


FOTO pinkycloud.com

image

Volumul exagerat

Doamnele şi domnişoarele care îşi doresc volum pot folosi tapatul, dar cu măsură, pentru a da armonie feţei. Tapatul excesiv te duce cu gândul la frizurile vintage de la începutul anilor ’70.

image

FOTO en.wikipedia.org

Permanentul

„Spre surprinderea mea, am mai întâlnit doamne de până în 35 de ani care au cerut să fie coafate în acest mod. Uitaţi de permanent! Este un procedeu chimic din ce în ce mai puţin folosit pentru că dă un aspect bătrânicios părului şi duce la o degradare accelerată a firului de păr“, precizează Cristi Pascu.

image

FOTO elmotien.com

Negrul, mai ales după 40 de ani

Culorile foarte închise dau un aspect îmbătrânit şi scot în evidenţă orice rid sau imperfecţiuni ale feţei şi ale tenului. „Dacă insistaţi să purtaţi o nuanţă închisă, faceţi-o până spre 40 de ani. După această vârstă este bine ca părul să se deschidă treptat pentru a atenua ridurile “, spune Pascu.


FOTO en.wikipedia.org

image

Bretonul în exces

Bretonul foarte lung şi foarte gros încarcă faţa şi îmbătrâneşte, atrage atenţia hairstylist-ul. „Nu este o frizură pe care aş recomanda-o femeilor tinere“, punctează acesta.

image

FOTO theoryhairsalon.com

 

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite