Articol publicitar

4 motive pentru a purta un ceas de mână

0
0
Publicat:

Un ceas de mână, fie el ceas de damă sau pentru bărbați, poate să fie accesoriul care îți completează ținuta sau care îți acordă, în funcție de modelul ales, un strop de eleganță sau de rafinament. În rândurile care urmează ne vom concentra pe a îți aduce în față cele mai importante patru motive pentru care ai putea să iei în considerare să porți un ceas de damă.

adevarul ro (5) jpg

Ceasurile clasice au pierdut destul de mult teren în fața celor smart, cum ar fi un ceas Garmin sau un alt tip de ceas care te ajută să îți verifici sănătatea, mai ales dacă ești o persoană care pune preț pe prevenție sau dacă ești o persoană care practică sportul și vrea să dețină un accesoriu care să o ajute mai mult în acest sens. Însă nu despre tipurile de ceasuri vom discuta în acest material, ci despre beneficiile pe care ți le poate aduce un ceas de damă.

1. Îți pune în evidență stilul

Ceasurile de damă, la fel ca în cazul celorlalte tipuri de accesorii, îți evidențiază stilul și îți completează personalitatea, având un efect plăcut asupra întregii ținute pe care alegi să o porți o anumită zi. Din fericire, există o varietate de tipuri și de modele din care poți alege, așa că orice stil vestimentar ți-ar plăcea, cu siguranță vei găsi un ceas pentru damă care să se integreze complet și armonios în stilul ales de tine. Vei putea să alegi de la ceasuri simple, până la cele elegante, de lux și până la cele sport, în funcție de preferințele tale și de personalitatea ta.

2. Este mai practic decât un telefon, atunci când vrei să știi cât e ora

Mulți dintre noi astăzi alegem să nu mai folosim un ceas de mână pentru că l-am înlocuit cu telefonul și îl utilizăm pe acesta și atunci când dorim să aflăm cât este ora. Noi te sfătuim să folosești cu încredere un ceas de damă deoarece este mult mai practic și mai sănătos decât un telefon mobil, atunci când vrei doar să știi ce oră este.

Mai mult, studiile arată că avem tendința de a ne verifica telefonul într-un mod nesănătos și destul de des și de prea multe ori pe zi, iar acest lucru poate să contribuie la afectarea atenției și concentrării noastre, așa că și din acest punct de vedere un ceas poate să fie mai util. Ca să nu mai vorbim despre faptul că este mult mai simplu să arunci o privire către încheietura mâinii tale decât să scoți telefonul din geantă sau din buzunar.

3. Poate atrage priviri

Cu alegerea potrivită, un ceas de damă de mână poate atrage priviri admirative asupra ta deoarece, dacă alegi, spre exemplu, un ceas de mână elegant, acesta adaugă un pic de feminitate look-ului tău general. Așa cum menționam și mai sus, un ceas de damă îți poate completa firesc ținuta, fiind un accesoriu la care poți apela, fie că vrei să pui în evidență un anumit aspect al personalității tale, fie că îl vei folosi ca pe un accesoriu sport.

4. Este versatil

Și pentru că tot vorbeam de diversele contexte în care poți să porți un ceas, este important să menționăm și faptul că ceasurile de damă sunt versatile. Pentru orice ocazie ai vrea să-l porți sau orice preferință ai avea, vei găsi cu siguranță un ceas potrivit.

De pildă, dacă îți dorești să îl porți atunci când mergi la serviciu, vei putea să găsești un model potrivit pentru acest tip de activitate, iar dacă vei purta un ceas de damă de mână la o ocazie specială, cum ar fi o nuntă, un botez sau o gală, ai la dispoziție modele și stiluri de ceasuri de damă de lux pe care le poți purta la astfel de evenimente. De asemenea, să nu uităm de ceasurile digitale, care îți pot fi de un real ajutor atunci când vrei să îți monitorizezi starea de sănătate.

Alege ce îți place!

Citește mai multe despre: emag
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite