Articol publicitar

Lucrurile preţioase sunt acolo, în adâncul fiinţei tale

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
alcalia

Ai auzit de multe ori această afirmaţie şi încerci constant să-i înţelegi sensul. Faci multe pentru asta: te retragi în scurte momente meditative, provoci la luptă dreaptă fricile şi nesiguranţele tale, sapi adânc şi conştiincios pentru a scoate la lumină lucrurile cu adevărat preţioase. Ştii că există, trebuie doar să găseşti calea pentru a le face văzute.

Sau poate te numeri printre cei care au conştientizat mereu acest lucru. N-a fost nevoie de nimeni să îţi spună asta. Pur şi simplu ai simţit. Şi ai ştiut dintotdeauna cum să te bucuri de lucrurile preţioase din adâncul fiinţei tale. Ai privit mereu conştient lumea dinăuntrul tău şi ai înţeles-o.

Alcalia – din adâncuri, apă minerală, natural alcalină, plată, cu pH de 9.36

Adusă pe masa ta direct din inima munţilor, Alcalia împrumută calităţile izvorului proaspăt şi pur din care provine, aflat la 1200 de metri adâncime. Natura a păstrat pentru tine tot ceea ce #îtifacebine.

Apa Alcalia care izvorăşte din Munţii Rodopi, aflaţi în regiunea balneoclimaterică Velingrad din Bulgaria, are proprietăţi deosebite: este o apă cristalină, cu o structură moleculară alcalină şi un pH ridicat, de 9.36, obţinut în mod natural.

Datorită proprietăţilor sale, Alcalia hidratează corpul în mod eficient. Iar o hidratare corectă vine la pachet cu numeroase beneficii pentru buna funcţionare a corpului tău. Şi pentru lumea dinăuntrul tău. Preţuieşte-o cu #Alcalia - apa care îţi face bine.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite