Legume de cartea recordurilor, cultivate de un grădinar de numai 28 de ani. Cum îngrijeşte tânărul plantele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrick Teichmann
Patrick Teichmann

Un grădinar din Turingia, un land din estul Germaniei, a stabilit un nou record mondial după ce a cultivat cele mai mari legume din lume.

Floarea soarelui, dovlecei, morcovi sau roşii - totul în grădina lui Patrick Teichmann atinge dimensiuni gigantice. Acest lucru este dovedit şi de numeroasele titluri şi recorduri pentru legumele sale XXL. Totuşi, îi lipsea un record mondial în colecţie. Aşa că, sub ochii unui examinator de la Record Institute for Germany, 33 de soiuri diferite au fost măsurate şi cântărite în grădina de doar 200 de metri pătraţi a grădinarului, pentru a fi înscrise în Cartea Recordurilor.

Tânărul grădinar de 28 de ani îşi răsfaţă legumele XXL cu mare devotament. De exemplu, pentru a preveni putrezirea fructelor, tratează zonele umede cu pudră pentru bebeluşi. Temperatura ideală de germinare este monitorizată cu ajutorul senzorilor de temperatură în timpul însămânţării, tânărul dedicându-şi şase până la zece ore pe zi în îngrijirea plantelor - iar roadele muncii sale sunt uriaşe, la propriu.

image
image
image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite