La 26 de ani, este mai slabă decât fiica ei de 7 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rebecca Jones cântăreşte mai puţin decât fiica ei în vârstă de 7 ani
Rebecca Jones cântăreşte mai puţin decât fiica ei în vârstă de 7 ani

Britanica Rebecca Jones cântăreşte, la 26 de ani, doar 31 de kilograme. Ea este mama unei fetiţe în vârstă de 7 ani care are deja o greutate de 37 de kilograme.

Rebecca suferă de anorexie de când era adolescentă. După cum mărturiseşte chiar ea, pentru publicaţia „The Daily Mail", la vârsta de 13 ani pur şi simplu a încetat să mai mănânce. Problemele cu alimentaţia începuseră însă cu doi ani înainte, imediat după divorţul părinţilor.

Deşi scăderea în greutate a fost dramatică, mama Rebeccăi nu s-a îngrijorat, crezând că este normal pentru vârsta ei. Pe când avea 15 ani ajunsese însă atât de slăbită încât pur şi simplu nu se mai putea ridica din pat.

Pe tatăl fiicei ei l-a cunoscut când avea 19 ani. Nu şi-a imaginat că poate rămâne însărcinată, tocmai din cauza anorexiei. Mai mult, de câţiva ani i se oprise şi menstruaţia. A realizat că va avea un copil abia când a simţit-o pe micuţa Maisy mişcându-se în pântec.

Acum poartă aceleaşi haine ca şi fiica ei, pe care o încurajează să mănânce dulciuri şi orice mai pofteşte micuţa. Faptul că a devenit mamă i-a schimbat percepţia asupra alimentaţiei, dar în continuare nu se hrăneşte decât cu pâine prăjită, supe şi băuturi energizante.

Un medic îi monitorizează în permanenţă starea de sănătate, fiind predispusă la un atac de cord.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite