Interzis pescuitul în toalete: indicaţii bizare în Satul Olimpic din Rio de Janeiro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Participanţii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro s-au amuzat copios când au văzut ce le este interzis să facă în toaletă.  Aceştia au postat imagini pe Instagram, arătând ciudatele avertismente.

În cazul în care atleţii sau oficialităţile ce participă la Jocurile Olimpice şi-au propus să pescuiască în toaletele, trebuie să-şi ia adio de la aceste planuri. Sunt semne care interzis acest tip de activitate.

Unii concurenţi înscris la jocurile de la Rio de Janeiro au postat pe reţelele de socializare fotografie din băile Satului olimpic, arătându-se încurcaţi de diversele ilustraţii cu privire la practicile interzise în timpul utilizării toaletelor. În afară de cererile obişnuite, există, de asemenea, o interdicţie totală a pescuitului.

Printre lucrurile interzise, pe lângă pescuitul în toaletă se mai numără şi aruncarea gunoiul în toalete, vomarea, statul în picioare pe partea de sus a vasului, sau statul într-o parte, la pişoar.

Componenta echipei de baschet feminin din SUA, Elena Delle Donna (stânga) şi luptătorul Jordan Burroughs (dreapta cu Serena Williams) s-au numărat şi ei printre sportivii amuzaţi de avertismentele bizare, scrie dailymail.co.uk.

image
image

Foto dailymail.co.uk

Baschetbalista Elena Delle Donne a postat o fotografie pe contul ei Instagram, în care a arătat ciudatele instrucţiuni afişate în băile din Satul Olimpic.

atentionari toalete

Foto dailymail.co.uk

Semne similare au fost afişate şi la Jocurile Olimpice de la Soci, Rusia – în 2014, când utilizatorii erau  avertizaţi să nu se aşeze în stare de ebrietate pe podea sau să nu urineze cu  presiune, pentru a nu stropi capacul vasului de toaletă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite