Inteligenţa feminină, în funcţie de zodie: femeia care te „citeşte“ dintr-o privire şi nativa considerată o forţă a inteligenţei analitice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nativele care se remarcă în mod deosebit în cazul inteligenţei analitice sunt cele din zodia Vărsătorului, iar în ceea ce priveşte inteligenţa emoţională femeile Scorpion sunt cele mai dăruite. FOTO huffingtonpost.com
Nativele care se remarcă în mod deosebit în cazul inteligenţei analitice sunt cele din zodia Vărsătorului, iar în ceea ce priveşte inteligenţa emoţională femeile Scorpion sunt cele mai dăruite. FOTO huffingtonpost.com

Fiecare zodie este caracterizată de un anumit tip de inteligenţă, analitică sau emoţională, trăsătură care influenţează comportamentul fiecărui nativ. Inteligenţa analitică se măsoară în funcţie de IQ şi se referă la abilităţile cognitive, de învăţare, în timp ce inteligenţa emoţională presupune recunoaşterea şi înţelegerea profundă a lumii, fiind aptitudinea de a identifica, evalua şi controla propriile emoţii, dar şi pe ale persoanelor din jur.

Femeia Scorpion te „citeşte“ dintr-o privire 

Nativele care se remarcă în mod deosebit în cazul inteligenţei analitice sunt cele din zodia Vărsătorului, iar în ceea ce priveşte inteligenţa emoţională femeile Scorpion sunt cele mai dăruite.

Conform astrology.com semnele de foc (Berbec, Leu şi Săgetător) au inteligenţă intuitivă, emoţională, reuşind să întrevadă rapid soluţiile şi să evalueze riscurile pe care acţiunile lor le-ar putea implica.

Semnele de pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) sunt caracterizate, mai degrabă, de o inteligenţă practică, încadrată cumva între inteligenţa analitică şi cea emoţională, ceea ce înseamnă că rezolvă problemele oscilând între cele două categorii, însă uneori se lasă conduse de partea emoţională când ar fi nevoie de un simţ analitic.

Femeia Vărsător, o forţă a inteligenţei analitice

Semnele de aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) sunt definite de inteligenţa analitică, cea mai puternică reprezentantă a acestei categorii fiind femeia Vărsător. Trăiesc într-o lume a ideilor şi nativele din aceste zodii sunt caracterizate prin faptul că aleg de cele mai multe ori ideile, datele concrete, în locul emoţiilor şi acţiunilor impulsive. Tocmai pentru că au nevoie de stimulare intelectuală intensă, aceste zodii sunt foarte sociabile, extrem de deschise comunicării.

Semnele de apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt maeştrii inteligenţei emoţionale, considerată de mulţi psihologi chiar mai importantă decât alte tipuri de inteligenţă. Aceste native înţeleg intuitiv ceea ce simt şi ceea ce îi motivează pe cei din jur în acţiunile lor. Femeia Scorpion are o intuiţie formidabilă şi, tocmai pentru că este o excelentă  „cititoare“de emoţii, poate manipula oamenii în favoarea ei. În acelaşi timp, este o persoană care reuşeşte să empatizeze cu adevărat cu cei care au nevoie de o mână de ajutor şi de cineva să-i asculte. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite