În urmă cu şapte ani, un chinez şi-a vândut un rinichi pentru a cumpăra un iPhone. De ce regretă acum decizia FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Xiao Wang, acum în vârstă de 24 de ani, este bărbatul care şi-a distrus viaţa după ce, în urmă cu şapte ani, şi-a vândut un rinichi pentru a-şi putea permite un iPhone.

Potrivit presei din China, Xiao Wang avea 17 ani când a fost lansat iPhone 4. Şi-a dorit atât de mult acel smartphone, descris ca un „must have“ în şcoala lui, deoarece cine poseda un astfel de telefon era considerat mai „cool“ decât ceilalţi, conform World of Buzz

Din cauza faptului că provenea dintr-o familie săracă, adolescentul nu şi-a permis să-şi cumpere telefonul inteligent. 

Acest context l-a determinat să caute modalităţi pentru a obţine bani rapid, iar când a aflat că o persoană are nevoie doar de un rinichi pentru a rămâne în viaţă, a decis să-şi vândă un rinichi. 

Wang a găsit un spital care se ocupa în mod ilegal cu recoltarea de organe, unde şi-a vândut organul pentru aproximativ 3,200 de dolari, sumă pe care a folosit-o apoi pentru a achiziţiona smartphone-ul. 

image

FOTO Captură video YouTube

image

Cel care a efectuat procedurile i-a spus tânărului că va duce o viaţă normală la o săptămână după operaţie. Din păcate însă, mediul în care a fost efectuată operaţia nu a fost dezinfectat corespunzător, ceea ce a provocat o infecţie la nivelul rănii. Şi mai rău este că părinţii tânărului nu au ştiut nimic despre intervenţie, ci au aflat abia după ce acesta s-a îmbolnăvit grav. 

Ulterior, tânărul a mers la un spital, dar funcţiile renale îi erau deja grav afectate. De atunci, Wang şi-a petrecut viaţa stând mai mult în pat şi facând dializă. Mai mult, familia sa a suportat o criză financiară după ce a cheltuit sume mari de bani pentru hemodializă.

Între timp, cel care a intermediat operaţia şi reprezentanţii spitalului ilegal au fost aduşi în faţa justiţiei, iar familia lui Wang a primit despăgubiri consistente. Însă, asta nu schimbă faptul că sănătatea tânărului a fost compromisă iremediabil, iar acum a ajuns să regret decizia. 

Imagine indisponibilă

FOTO Captură foto World of Buzz

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite