Horoscopul zilei: luni, 6 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul zilei: luni, 6 octombrie
Horoscopul zilei: luni, 6 octombrie

Aflaţi din horoscopul realizat de specialistul astro24.ro, astrologul Gabriel Mihailovici, ce v-au pregătit astrele pentru ziua de luni, 6 octombrie 2014.

BERBEC:  Cu toate că v-aţi dori un start lansat în proiectele prioritare, totuşi, acceptaţi faptul că nu toate condiţiile sunt întrunite: informaţii, bani, strategie, alianţe. Mai mult, pot apărea date noi, menite să conducă la reconfigurări de formă&fond ale planului de acţiune. Cu sau fără prea multă experienţă, o minimă consultare este, totuşi, recomandabilă. În prealabil, stabiliţi exact până unde sunt dispuşi să vă repliaţi, respectiv să înaintaţi.

TAUR: În afara onorării reponsabilităţilor de rutină, ar fi de dorit să obţineţi  o viziune de ansamblu asupra unor evenimente în derulare. Anticiparea direcţiei de acţiune, a consecinţelor ce decurg ar putea ameliora ingenioasa idee de contur, într-o problemă imperioasă. Chiar şi prospectarea pieţei se circumscrie unei astfel de incursiuni. Luptaţi cu propriile tendinţe conservatoare privind stilul de lucru, păstrând numai ceea ce este realist, confirmat de realitatea recentă.

GEMENI: Maniera dvs de acţiune se poate plia, discret şi ferm, pe specificul activităţilor complexe, de rutină. Demersurile vizează consolidarea rolului jucat în societate, a autorităţii profesionale. Mutaţii privind atitudinea  pot apărea şi la activităţile desfăşurate în echipă. Acolo unde este cazul, raportaţi perspectivele proprii la cele ale instituţiei. Chiar şi o eventuală ofertă se circumscrie în complexul plan de înnoire a percepţiei dvs publice.

RAC: Vrând-nevrând, informaţiile care vin astăzi spre dvs pot duce la schimbări nuanţate, uneori marcante, privind filosofia de viaţă, respectiv maniera de abordare/consolidare a activităţilor curente şi nu numai...În acelaşi sens, relaţiile cu cei aflaţi la mare distanţă, inclusiv în străinătate, pot intra pe un nou făgaş. Trebuie luptat cu o anumită tendinţă către aprecierea subiectivă a situaţiilor şi concluziilor.

LEU: Începutul de săptămână vă găseşte ceva mai repliat ca de obicei, poate şi pentru că, în primul rând trebuie să  ştiţi exact ce să cereţi de la dvs şi abia apoi de la ceilalţi. Aţi fi mai deschişi către societate, dacă nu ar fi necesare reorientări privind sistemul de valori, respectiv politica financiară. De dorit, ar fi ca nimeni să nu vă impună modele, soluţii etc, ci dvs înşivă să ajungeţi la nişte concluzii realiste. În mod sigur, înainte de a vă propune ceva, trebuie să decideţi la ce sunteţi dispuşi să renunţaţi, fie şi pentru o perioadă.

FECIOARĂ:  Aceleaşi standarde de înţelegere (pe alocuri...îngăduinţă) pot fi aplicate, în egală măsură, dvs şi tuturor celor cu care cooperaţi, în viaţa publică şi particulară. În cele mai multe din situaţii, ar trebui să susţineţi acele asocieri pe care le simţiţi că au perspective. Pe de altă parte, pentru promovarea ideilor  ingenioase & funcţionale, trebuie să duceţi muncă de lămurire, pentru a-i convinge pe ceilalţi de utilitatea acestor demersuri.

BALANŢĂ:  Specificul activităţilor curente nu concordă foare mult cu structura personalităţii şi nici cu stilul de lucru, astfel că va trebui să faceţi un efort de voinţă, pentru a fi la zi cu toate obligaţiile asumate. Mai curând este zi plină de „impuse” şi nu de „liber alese”. Insistaţi deopotrivă asupra detaliilor semnificative şi ansamblului chestiunilor. Aveţi sentimentul unei subtile reintegrări sociale, cu efecte directe asupra relaţiilor cu şefii, omologii, subordonaţii.

SCORPION: Mai important decât informaţiile în sine este adaptarea acestora la ambiţiile şi interesele dvs. Miza este legată şi de o sensibilă depăşire a actualului context socio-profesional, inclusiv asupra relansării financiare. Dacă este cazul, apelaţi la o minimă tehnică demonstrativă, pentru a dobândi sprijinul unor protectori influenţi. Nu sunt favorizate speculaţiile financiare, ci numai acele cheltuieli curente ce nu pot fi amânate.

SĂGETĂTOR:  Este oarecum tensionat să te plasezi undeva la polul opus aşteptărilor. Astăzi, faceţi un veritabil tur de forţă, pentru a concretiza obligaţiile de serviciu. La fel, alte chestiuni administrative sau care ţin de coşul zilnic sau menaj. Ceea ce vă preocupă este clarificarea unor chestiuni sufleteşti, personale, familiale şi imobiliare. Multe informaţii şi impresii se contrazic, astfel că va trebui să le estimaţi ca atare şi să le ordonaţi.

CAPRICORN: Fie că e vorba de comunicare verbală, scrisă şi deplasări, aveţi nevoie de o motivaţie temeinică. Inerţia şi (poate) prea desele ruperi de ritm  sunt polii atitudinii dvs. Unele informaţii pot fi parcurse „pe deasupra”, altele trebuie intepretate cu o minuţiozitate deplină. Acolo unde e posibil, simplificaţi programul personal. Transferul de bani, bunuri, date spre şi dinspre dvs nu are continuitatea dorită, astfel că va trebui să fiţi pregătit cu soluţii de rezervă.

VĂRSĂTOR: Uriaşa risipă de efort tinde să fie îndreptată spre o recoltare cât mai consistentă  a avantajelor materiale reieşite din proiectele demarate în ultimele luni. Nu vă este indiferent cuantumul, nu numai sub aspect pragmatic, ci şi: 1) pentru a adapta detaliile investiţiilor la realităţile de ultimă oră 2) pentru a regândi detaliile strategiei de acţiune 3) pentru a şti pe cine şi pe ce să mizaţi de aici înainte.

PEŞTI:  Cu Luna în semnul zodiacal natal, astăzi se creează condiţii pentru: 1) a demara un anumit proiect 2) a susţine o idee progresistă, menită să relanseze cariera şi/sau viaţa sentimentală  3) reechilibrarea dintre percepţia publică şi imaginea de sine.  Indiferent de domeniu, aprobările/deciziile  sunt strâns legate de un cadru discret de dialog. Sunt chestiuni ce ţin de subtilitate şi de avangardă, la care o lume rigidă, prizoniera unui minimalism cu faţa spre trecut, nici nu se gândeşte.

Citiţi horoscopul detaliat pentru ziua de luni, 6 octombrie, pe site-ul astro24.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite