Zodiile cel mai puțin înșelate. Știu cum să devină parteneri ideali

0
Publicat:

Întotdeauna, în orice relație, există mereu un risc al infidelității. Niciodată nu poți băga mâna în foc pentru partenerul tău. Nu știi tot timpul ce secrete are și, până la urmă, aceasta este și frumusețea vieții.

Unii nativi sunt mai puțini norocoși în relații, când în cuplul lor apare infidelitatea
Unii nativi sunt mai puțini norocoși în relații, când în cuplul lor apare infidelitatea

Știm că dragostea e scrisă în stele. Și unele semne zodiacale sunt mai expuse infidelității și minciunilor, în timp ce altele sunt mai ferite.

Nu există niciodată o rețetă infailibilă că nu vei fi înșelat. Nimic din ce zici sau faci nu-ți va aduce garanția că partenerul sau partenera nu te va înșela niciodată. Nu contează cum ești tu. Contează cum este el. Poți fi perfecțiunea întruchipată, dacă cineva vrea să înșele, o va face. Strict din considerente care îi sunt lui favorabile. Contează ce perspectivă are asupra vieții, ce crede, ce simte, ce și-a propus. Însă nu uita că nu este sfârșitul lumii.

Unele zodii au marele talent de a-și inspira atât de bine partenerii, astfel încât aceștia să fie cât mai puțin seduși de ideea infidelității. Pentru tine, iată! O grijă în minus.

Zodiile cel mai puțin înșelate din tot zodiacul

Taurul

Încăpățânatul Taur reușește să se facă respectat de partenerul său. Rar este înșelat!
Încăpățânatul Taur reușește să se facă respectat de partenerul său. Rar este înșelat!

Semn de pământ, Taurul inspiră fidelitatea. Ai un stil adorabil de a te face plăcut, ești atent la oameni și mulți te caută, vor să fie în jurul tău. Mai mult, vor să te facă așa de fericit cum și tu îi faci pe ei. Iar asta este o veste minunată pentru cineva ca tine, intens preocupat de încredere și siguranță. Partenerul tău de viață te apreciază, ești valoros. Un semn ambițios și strângător. Știi să oferi și este o plăcere pentru oameni să te aibă în preajmă. Ai ce oferi, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional. Și dăruiești multora, iar binele se întoarce și, potrivit astrologilor americani, te clasifică în topul zodiilor cel mai puțin înșelate.

Gemeni

Un semn de aer, dual, nestatornic, dar atât de apreciat în dormitor!
Un semn de aer, dual, nestatornic, dar atât de apreciat în dormitor!

E ușor ca cineva să te iubească, dragă Geamăn. Mereu faci în așa fel încât cel de lângă tine să creadă că ești întruchiparea a tot ce și-a dorit. Când ieși dintr-o încăpere, oamenii parcă și-ar dori să te mai aibă în preajmă. Declanșezi dorul. Ești plăcut, amuzant și iubăreț. De ce să te înșele cineva? Mai degrabă tu apelezi la tertipuri de-astea, căci dacă ești dorit în atâtea părți, simți că e de datoria ta să bucuri cât mai mulți oameni. Ai o colecție întreagă de admiratori și admiratoare, care abia așteaptă să te venereze, nicidecum să te înșele!

Vărsătorul

Un nativ sexy și interesant, a cărui companie o cauți și nu ți-ai dori să-l înșeli
Un nativ sexy și interesant, a cărui companie o cauți și nu ți-ai dori să-l înșeli

Este un cuceritor, prin definiție. Nu că-și propune, dar se întâmplă, căci este un adorabil. Un amant fantastic, un bun ascultător, un poet, un artist. Sunt prea puțini Vărsători pe lume la câtă nevoie este de ei. Iar partenerii tăi simt asta și te apreciază. Departe de ei gândul să te înșele. Asta probabil că o vei face tu, căci ai hachițele tale. Te plictisești repede sau ți se pare că nu mai ești înțeles.

Scorpionul

Un nativ cu o personalitate puternică. Puțini îl pot înșela
Un nativ cu o personalitate puternică. Puțini îl pot înșela

Și dacă vrea să te înșele, nu îndrăznește! Cu siguranță, știi exact dacă partenerul/partenera ta este de încredere. Te-ai documentat amănunțit, n-avem nicio îndoială. Poate că l-ai și urmărit un pic, ca să fii sigur. În plus, de ce și-ar dori cineva să înșele un Scorpion? Mulți nativi știu deja că ar fi o acțiune riscantă, ce poate fi mai înfricoșător decât orgoliul nemăsurat și răzbunarea crudă a unui Scorpion înșelat?

Tu nu ești înșelat nu că nu meriți să fii înșelat, ci fiindcă semeni frică printre partenerii tăi. De aceea, într-o asemenea situație, se va gândi de două ori.

Mai mult, pasiunea ta e legendară. La fel și prestația ta sexuală. Ești un mister pe care toată lumea vrea să-l dezlege. Haha, de parcă ar putea! Doar dacă le permiți tu asta.

În fine, de dragul conversației, să zicem că ar putea. Oricum nu vor rezista prea mult. Ești totuși destul de înfricoșător. Acest Lord al întunericului, cu care nu-ți dorești să nu te afli în relații bune.

Foto: Pixabay/Profimedia

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite