Zodia căreia i se schimbă viața radical. Are protecție divină și se umple de bani în luna iunie

0
Publicat:

Nativii unei zodii sunt norocoșii acestei veri. Astrologii spun că viața li se va schimba radical până la sfârșitul lunii iunie. O singură zodie beneficiază de protecție divină, iar perioada următoare se anunță plină de bani.

O singură zodie dă lovitura în luna iunie FOTO Shutterstock
O singură zodie dă lovitura în luna iunie FOTO Shutterstock

Nativii Leu, căci despre ei este vorba dispun de o energie debordantă. Vor fi în prim-plan și se pregătesc pentru un  mare succes, relatează fanatik.ro

Astrele arată că acum este momentul prielnic pentru a face modificări mici, dar cu o importanță mare. Poți să începi cu părul, garderoba, rutina de înfrumusețare și grija pentru propriul corp. Însă marea schimbarea nu se va lăsa așteptată prea mult. O propunere, o afacere îți este adusă la cunoștință și se poate dovedi a fi de bun augur, dacă ai curaj.

Egocentric, ambițios și orgolios

Zodia Leu începe pe 23 iulie și durează până pe 22 august. Astrologii sunt de părere că nativii din acest semn zodiacal sunt protejați de o influență astrală benefică.

Mândru din cale afară, acest semn zodiacal emană încredere. Chiar dacă știe ce vrea și cum să-și atingă scopurile, asta nu îl face lipsit de empatie, ba dimpotrivă. Leii sunt amabili. Acest semn de foc are o caracteristică înnăscută: nevoia de a-i proteja pe ceilalți. Iau mereu în calcul nevoile oamenilor. Au o inimă mare. Un Leu știe să asculte, este generos și înțelegător mai ales pentru familia sa, explică Jill Loftis, astrolog și fondator Nuit Astrology.

Chiar dacă are un ego cât casa, Leul este ca nimeni altul. Te va sprijini și-ți va fi alături la greu.

Planeta care guvernează zodia Leu este Soarele, care o îi conferă vitalitate și o face egocentrică, ambițioasă și orgolioasă. Leul se simte excelent în lumina reflectoarelor și are un nivel ridicat al încrederii în sine. Nu știe ce înseamnă renunțarea, își ating întotdeauna țintele, care nu sunt deloc modeste.

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite