Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2023. Zodia care are probleme în familie și nu găsește scuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizat de astrologul Lorina, horoscopul perioadei 13-19 ianuarie 2023 cuprinde predicții complete pentru toate semnele zodiacale. Nativii uneia dintre zodii au probleme în familie. Alții iau decizii radicale.

Cearta. FOTO Shutterstock
Cearta. FOTO Shutterstock

Berbec

Este o perioadă favorabilă și creativă, așa că până pe 16 ianuarie este necesar să planificați întâlniri și călătorii importante, negocieri și proiecte de afaceri (...). Relațiile cu partenerii vor ieși în prim-plan și veți fi obligați să rezolvați unele probleme comune, eventual de finanțe. Trebuie totuși să acționați prudent, deoarece rivalii, dușmanii secreți, intrigile și opoziția lor v-ar putea complica foarte mult viața. Nu vor lipsi litigii, probleme cu impozitele, cu organele legislative, neînțelegeri din partea celor dragi.

Perioada stresantă va continua până pe 18, după care, energia devine ridicată, crește calitățile și talentele creative și se vor deschide noi orizonturi.

Taur

 La începutul săptămânii,să zicem că puteți face față cu succes treburilor din trecut, va trebui să vă aruncați într-o rutină, dar acest lucru vă va ajuta să intrați într-un ritm bun de lucru și să acționați foarte eficient. Trebuie să continuați să gestionați planurile și proiectele lansate anterior, să consolidați relațiile cu cei dragi și cu colegii, astfel încât să vă simțiți în siguranță. De asemenea, puteți avea oportunități bune de a îmbunătăți situația financiară, iar cariera profesională poate aduce venituri bune din proiecte și investiții anterioare.

Spre final, pot apărea momente tensionate în relațiile cu ceilalți ori cu copiii. În plus, un nivel scăzut de energie, instabilitatea psiho-emoțională poate face să deveniți irascibili, mai deschiși la critici sau va fi mai dificil să vă apărați pozițiile și planurile. Și, în general, această perioadă este nefavorabilă pentru comunicare.

Gemeni

Veți lua o poziție mai decisivă, veți fi activi și curajoși în intențiile voastre, în atingerea obiectivelor. Veți putea folosi cu succes chiar șansele nesemnificative, profitând pentru a vă consolida poziția în domeniul profesional și pentru a determina perspectivele pentru anul ce a început. (...). Luați în calcul și dezvoltarea de noi afaceri și prietenii, pentru că asta ajută la atingerea obiectivelor următoare. Comunicarea va fi eficientă, prin urmare, deci nu ar trebui să aveți rețineri în a face solicitări către autorități, persoane influente și toți cei care considerați că ar putea ajuta.

Veți avea de rezolvat și problemele familiei. Unele se vor ivi din cauza unei prea mari atenții acordate profesiei, în detrimentul responsabilităților de acasă. Probabil că o să fiți nevoiți să renunțați atunci la ceva ca să echilibrați balanța. Poate că va trebui să sacrificați finanțele, să faceți achiziții sau investiții mari, iar asta vă destabilizează.

Rac

Timpul este favorabil schimbărilor pentru viața de zi cu zi, prin introducerea unor lucruri originale, speciale în munca voastră. Unii vor dori sau vor fi forțați de împrejurări să participe la discursuri publice, la demonstrații, dezbateri politice, cu acuzațiile și nemulțumirile de rigoare. Alții vor discuta, uneori în public, despre relațiile maritale sau relațiile lor de afaceri.

Patronii pot pune la cale bazele unei noi linii de producție, repară sau cumpără proprietăți. Problemele vechi cu partenerii sunt încă relevante, iar pretențiile lor și le vor susține în continuare cu tărie. Cu toate acestea, acum asul este în mâinile voastre, iar situația se poate rezolva.

Subalternii pot conta pe un nou loc de muncă, dar cel mai probabil va fi oarecum legat de vechea organizație.

 Orice oportunitate se poate transforma în realitate numai dacă depuneți mult efort pentru implementarea ei.

Leu

Deocamdată nu trebuie să încercați să rezolvați probleme importante, iar dacă pot fi amânate, nu ezitați să o faceți, inclusiv dacă ele au legătură înregistrare de documente ori semnare de contracte (...).

Săptămâna este mai curând una care vă sugerează treburi ușoare, să vă ocupați mai curând de propriile afaceri pur personale. Acelora care nu au posibilitatea de a urma aceste căi, să caute să rezolve definitiv problemele din trecut, să facă bine altora și să fie atenți la dușmani.

După 15 sugerez preocupări cu dezvoltarea personală, cu sănătatea, fie că mergeți la traininguri,fie că vă schimbați garderoba.

Dacă sunteți pe punctul de a face tranzacții imobiliare, amânați ideea pe cât se poate și fiți atenți la relațiile cu părinții. Orice exagerare e costisitoare (...).

Fecioara

Interesul dumneavoastră și atitudinea creativă de a lucra va fi observat de către conducere, ceea ce poate duce la promovare.

Așadar, nu e exclusă înlocuirea temporară a șefului în lipsa lui, iar atunci veți avea o șansa de a arăta capacitățile voastre. Puteți obține cu ușurință un nou rol de conducere sau vi se cere opinia, iar atunci deveniți mai vocali. 

Citește horoscopul complet al perioadei 13-19 ianuarie 2023 pe Click.ro!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite