Horoscop săptămânal, 10-16 decembrie. Zodia care va avea parte de aventuri romantice

0
Publicat:

Horoscopul săptămânii 10 - 16 decembrie este realizat de astrologul Lorina și conține predicții complete pentru toate semnele zodiacale.

Pentru o zodie este o perioadă favorabilă pentru aventurile romantice FOTO: Shutterstock
Pentru o zodie este o perioadă favorabilă pentru aventurile romantice FOTO: Shutterstock

Berbec

Aveți ocazia să treceți la următorul nivel în plan relațional, indiferent că e vorba de o apropiere față de persoane cu care nu prea ați depășit anumite praguri de intimitate, că e vorba de a petrece mai mult timp cu copiii sau de a locui împreună cu partenerul. Important este să vă verbalizați dorința, să spuneți celorlalți despre ce aveți nevoie de la ei și să renunțați la așteptarea ca ei trebuie să știe ce e în sufletul vostru. Puteți să combinați acum exercițiile fizice obișnuite cu un nou tip de tehnologie sau aparatură ori să încercați noi metode de a introduce în regim alimente mai sănătoase chiar dacă nu prea vă atrag.

Taur

Veți putea să folosiți relațiile și conexiunile eficient, veți primi sprijinul celorlalți pentru a vă realiza visele. Sprijinul prietenilor va contribui la consolidarea spiritului, a încrederii și a sentimentului valorii de sine.

Veniturile și oportunitățile pot crește, veți putea cumpăra lucruri de valoare, puteți extinde conexiunile sociale, puteți avea publicitatea și vă puteți crește afacerile. Nu trebuie să vă lăsați distrași de la obiectivele importante, mai ales că rudele și prietenii pot necesita atenție, participare și sprijin.

Relațiile afective se pot dezvolta, planurile comune și obiectivele pot apropia inimile și sufletele.

Spre finalul perioadei, potențialul de sprijin astral va slăbi puțin, cazurile vechi și problemele nerezolvate vor reveni, starea de sănătate precară și scăderea interesului pentru muncă vor obstrucționa activitatea. Concentrați-vă atunci doar pe cele mai importante proiecte, ca să nu pierdeți timp și bani. Este foarte important să rezolvați la timp problemele, fără a le amâna până mai târziu, deoarece chiar și greșeli minore și calculele greșite pot avea consecințe neplăcute.

Gemeni

Grijă căci situațiile tensionate în comunicare pot persista, lucru care vă dă nesiguranță în dorințe și priorități! Există riscul să nu luați decizia corectă. Sau, dacă veți împărtăși altora ideile încă nepuse în practică, stârniți invidii sau veți fi copiați în munca voastră.

După 11 încolo, veți fi mai hotărâți și în același timp veți demonstra calitățile unui lider într-un mod complet neașteptat. Acest lucru va permite un avantaj, luarea unei poziții superioare și veți câștiga respectul altora. Energia lor va crește și va oferi posibilitatea de a vă folosi carisma, magnetismul, nu numai în relațiile amoroase, ci și în cele de afaceri. Este un factor important în consolidarea legăturilor, atât în viața personală, cât și în relațiile cu prietenii, familia, cei dragi și colegii de muncă.

Rac

Nu este de dorit să călătoriți, mai ales în străinătate,nici să vă mutați la un nou loc de muncă ori să începeți noi relații.

O perioadă mai stabilă va veni în perioada 13-14, așa că amânați lucruri până atunci. Dacă veți reuși să treceți prin spinii din perioada anterioară, atunci sosește succesul în carieră și vin schimbările pozitive care să vă poată satisface ambițiile profesionale.

Nu ar trebui să uitați de viața personală, căci acolo e nevoie de atenție. Relațiile cu cei dragi nu vor fi netede, iar influența astrală va afecta și sfera psiho-emoțională. Va trebui înțelepciune și răbdare pentru a păstra pacea în familie. De altfel, relațiile personale, pe tot parcursul săptămânii pot fi supuse la diferite teste, așa că, nu vă direcționați doar spre serviciu și muncă!

Afectiv, dacă sunteți singuri, veți face cunoștință pe internet cu cineva care vă va stârni interesul. Asta nu e rău, este destul de normal pentru timpurile pe care le traversăm. Doar că, aduceți-vă aminte de capcanele netului și verificați cu atenție pe interlocutor. Poate să nu fie cine spune că este. Fiți mai atenți și nu cedați unei pasiuni trecătoare!

Leu

Va fi dificil să vă concentrați, să terminați treburi și ele se vor tot strânge ca probleme în curs de rezolvare pe mai târziu .Se pot ivi însă altele, iar dacă lăsați baltă totul și vă direcționați spre altceva, veți nemulțumi șefii sau persoanele influente, poate chiar și colegii. În plus, lipsa obiectivității nu va permite formarea unei opinii corecte, vă veți supraestima importanța, subestimându-i pe ceilalți. Nu fiți egoiști și părtinitori nici măcar cu copiii voștri!

În ultima zi din săptămână veți recupera ceva din calm și bună-dispoziție, veți lua decizii, unele chiar radicale, dar nu vă sugerez să vă bazați pe noroc, mai ales dacă sunt bani în joc. Grijă de asemenea și la excesul de zel căci poate provoca tensiuni în relații!

Profesional, perioada promite ceva reușite în carieră, mai ales dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă de mult timp. După interviuri și colectarea documentelor necesare, ați putea primi speranța acceptului. Bineînțeles că, în urma unor astfel de vești, starea de spirit se va îmbunătăți în mod vizibil.

Citește pe click.ro  horoscopul complet pentru săptămâna 10-16 decembrie

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite