Horoscopul pentru Decembrie. Ce vești primesc zodiile la final de an

0
Publicat:

Horoscopul pe luna Decembrie arată trei zodii vor primi vești bune la final de an, iar una trebuie să fie prudentă cu deciziile pe care le ia, altfel va avea de pierdut.

Horoscopul pe luna Decembrie / Foto: Shutterstock
Horoscopul pe luna Decembrie / Foto: Shutterstock

Berbec

Veți avea o lună dinamică, veți căuta să fiți energici și activi, cu destule idei de a atinge un obiectiv sau măcar de a găsi calea spre el. Însă nu trebuie să vă avântați ca berbecii, pentru că, de oricât entuziasm veți dispune, vlaga voastră nu-i de cursă lungă. Puteți în schimb să explorați noi orizonturi, să călătoriți, inclusiv în străinătate, să îmbunătățiți abilitățile și să vă relaxați.

Gândurile pentru viitor și care vă vor veni în primul decan de decembrie, nu vă grăbiți să le puneți în practică! Riscați ca impulsiv să faceți cele mai proaste alegeri. Tot în această perioadă, verificați-vă la timp echipamentele de muncă, faceți reviziile la mașini și conduceți cu prudență!

Ceva riscuri vă puteți asuma abia după 12 încolo, când energiile vor deveni mai prietenoase cu voi și vor permite implementarea cu îndrăzneală a ideilor voastre inovatoare.

Va trebui să rezolvați probleme de muncă, să finalizați proiecte și să consolidați relațiile cu conducerea. Dacă veți da dovadă de perseverență și disciplină, puteți fi premiați.

Spre finalul anului pot veni schimbări, rezultate ale unor eforturi de altădată, puteți lua decizii și vă puteți manifesta calitățile. Totul e să acordați prioritate sferei sociale.

Taur

Prudența ar trebui să stea la baza tuturor acțiunilor voastre în Decembrie. Cu ea veți putea obține rezultate acceptabile atât pe cale profesională, cât și materiale.

Primul decan de decembrie îl putem numi tensionat și conflictual, cu probleme nerezolvate care vor ieși în evidență și vor dinamiza sfera relațiilor și conexiunilor voastre. Calmul, calitățile și mobilitatea vă vor ajuta să ieșiți din situațiile dificile.

Aglomerația astrală din Capricorn și Luna Nouă tot acolo spre final de an, vor afecta dezvoltarea și pregătirea profesională, relația cu străinii și străinătatea, modul de a judeca lucrurile. Puteți însă depăși obstacolele iar atunci se vor deschide porțile unor realizări.

Cu Marte în zonă ce ține de muncă, profesie, venituri, e clar că sunteți agitați și aglomerați. Doar că, dacă neglijați odihna și relaxarea, s-ar putea să nu vă placă ce se declanșează și ce reacții va avea corpul fizic.

Financiar, poziția planetelor îmi arată cheltuieli neprevăzute și achiziții destul de costisitoare pentru voi.

Oricum, veți avea toate motivele ca să încheiați acest an greu într-o notă optimistă.

Gemeni

În continuare aveți planeta Marte care va face jocuri în semnul vostru, care vă dă energie, vă dă foc, dar de voi depinde cum le cheltuiți și le utilizați.

Primele 10 zile ale lunii Decembrie vor fi aglomerate în situații și evenimente de tot felul, destule dintre ele vor aduce tensiuni și vă vor sădi iritare și stres. Încăpățânarea, ego-ul și voință de sine, multiplicate de o confruntare deschisă de interese, ar putea provoca discordie serioasă în parteneriate. Ghidați-vă după principiile morale și feriți-vă de confruntările deschise și directe! Nu vor da rezultate pozitive, ba chiar ați putea pierde un sprijin puternic. Multe nu le veți percepe așa cum sunt cu adevărat. Nu construiți planuri mari și nu încercați să îmbrățișați imensitatea! Veți crede că puteți face mai mult, dar de fapt, între resurse și dorințe va fi disonanță.

La mijlocul lunii, veți putea încheia alianțe semnificative, parteneriate sau căsătorii promițătoare, ori să primiți sponsorizări. Toate acestea vor oferi oportunități reale de succes.

În ultima parte a anului, veți putea stabiliza pozițiile financiare, consolida bugetul ori veți face achiziții mari care să corespundă dorințelor și statutului vostru.

Rac

Trei sferturi din decembrie, poziția Soarelui nu vă favorizează starea de spirit, iar dacă adaug și poziția planetei Marte, pot afirma că nici cu sănătatea nu veți sta strălucit. Ar trebui să vă luați măsuri, indiferent dacă vă știți cu boli cronice ori sănătoși. Încercați să mențineți un stil de viață sănătos și să nu vă suprasolicitați. Dacă ignorați simptomele în caz că apar, debutul bolii va continua mult timp cu consecințe grele. Alimentația corectă și sănătoasă este deosebit de importantă. Eliminați alimentele picante si afumate din dietă, axați-vă pe legume fierte, cereale și produse lactate!

De muncă o s-aveți destulă, ba chiar va trebui să oferiți asistență și sprijin altora, precum și să îndepliniți anumite obligații consacrate în acorduri și contracte.

A doua jumătate a lunii vă poate aduce noi oportunități și direcții promițătoare, permițând să eliberați talente ascunse, să vă sporiți propria valoare și să câștigați popularitate. Vor fi zile bune pentru călătorii în străinătate, pentru crearea de noi contacte de afaceri, poate cu colegi ori aliați din alte țări.

Leu

Pentru a avea satisfacții în această ultimă lună din an, se impune o abordare creativă a rezolvării problemelor. Astfel de atitudine vă va oferi posibilitatea de a ajunge în centrul atenției colegilor și cunoscuților, de a obține plăcere din munca depusă. Acționând într-un mod original, non-conformist, chiar puțin excentric, veți avea reușite luna aceasta.

Complicațiile se pot ivi în prima decadă. Se ivesc atunci o mulțime de contradicții, situații de conflict cu partenerii, cu șefii, din cauza cărora cu greu se va putea stabili o cooperare eficientă și o comunicare constructivă. Nu luați decizii impulsive, nu trageți concluzii pripite, nu vă distrugeți relațiile, amânați totul pentru după 11!

Trecând peste atenționările mele, chiar vă puteți face viața ușoară și frumoasă pentru că optimismul și dorința de a fi sub reflectoare în decembrie vor fi la un nivel ridicat. Veți încerca să faceți pe plac altora, să vă demonstrați talentele și calitățile excelente în afaceri. Farmecul crescut și entuziasmul în rezolvarea

oricăror probleme, vor ajuta la realizarea tuturor planurilor și la obținerea încurajării binemeritate.

Fecioară

Vine o lună în care preocupările voastre e nevoie să fie îndreptate spre sarcinile mici. Dar asta nu e un lucru greu pentru voi. Sunt posibile noi întâlniri, noi cunoștințe și comunicare cu oameni deosebiți. Veți avea al șaselea simț, veți înțelege rapid cine este pe placul vostru ca spirit și interese și cu cine puteți organiza o afacere comună. Chiar e o lună deosebit de bună pentru cei care fac afaceri. Există șansa de a încheia o alianță, un contract profitabil și de cooperare.

Dacă prima jumătate de decembrie vor mai veni și situații destabilizatoare care să vă tulbure, ultimele 2 săptămâni vă veți dobândi obiectivitatea caracteristică și curajul de a acționa favorabil. Va fi deci un timp mai reușit și mai productiv.

Puteți face un bilanț al anului și veți constata că una peste alta munca pe care ați făcut-o nu a fost în zadar. Rezultatul va fi recunoașterea, recunoștința și încurajarea financiară.

Medical, concentrați-vă pe bolile de lungă durată, în special dacă aveți deja afecțiuni cardiace, sau luați aminte la articulații și ligamente!

Nu uitați de viața personală, socializați, petreceți timp cu cei dragi!

Citiți horoscopul integral pe Click!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite