Horoscop săptămâna 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor întâmpina probleme în relația de cuplu

0
Publicat:

Horoscopul pentru săptămâna 23-29 februarie 2024 aduce probleme în relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui să fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea întoarce la o fostă iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.

Probleme de cuplu pentru doi nativi, în săptămâna 23-29 februarie FOTO Arhivă
Probleme de cuplu pentru doi nativi, în săptămâna 23-29 februarie FOTO Arhivă

Horoscop pentru săptămâna 23-29 februarie 2024

Berbec

Cu 4 planete poziționate în casa secretelor, este indicat să acordaţi grijă deosebită modului în care vă comportaţi cu banii, aspectului şi atitudinii cu care vă prezentaţi în societate în fața prietenilor, căci lumea va fi cu ochii aţintiţi spre voi.

Continuaţi să faceţi planuri din umbră, ori continuaţi să vă temeţi de duşmani nevăzuţi. Faceţi şi desfaceți alianţe cu scopul de a vă susţine în urcarea pe treapta dorită, în avansarea pe scară ierarhică. Beneficiaţi de susţinerea financiară a unor rude din partea soţiei ori primiţi o moştenire.

Veţi avea preocupări legate de bani şi de găsirea unor noi modalităţi să faceţi faţă unor cheltuieli suplimentare. Vă bate gândul să reluaţi proiecte vechi.

Atenţie mărită acordată sănătăţii, căci Saturn poate pedepsi orice excese! Dat fiind faptul că el vă stăpâneşte, ca de altfel și încrederea în voi, probabil şi aici e nevoie de grijă.

Taur

Va trebui să depuneți mai mult efort pentru a reuși să vă rezolvați problemele. Chiar și așa, nu terminați cu ele oricum săptămâna asta.Rămân în discuție cele legate de copii și locuință.

Mintea vă zboară spre viitor, spre construirea activă de planuri pentru realizarea de sine creativă. E important asta pentru că, inclusiv în lunile următoare, conștiința poate deveni aliat în realizarea de idei și proiecte. Veți învăța ceva nou, vă veți regândi credințele și atitudinile. Puteți îmbunătăți semnificativ condițiile de locuit prin achiziționarea de bunuri imobiliare sau lucruri pentru casă, veți căuta rezolvarea problemelor de proprietate a familiei sau veți dori relocarea.

Va fi o mare plăcere să întâlniți și să comunicați într-un mediu prietenos, iar principalul subiect al conversației poate fi o povestea romantică. Va fi important pentru voi ce impresie vor face propriile povești asupra altora. Puteți să vă transmiteți atât de bine gândurile și sentimentele, să scrieți scrisori, mailuri și să fascinați oamenii, încât mulți vor începe să vă admire, iar unii vă vor invidia.

Gemeni

Saturn tranzitându-vă casa cea mai înaltă a cercului zodiacal, se află într-o ipostază care atrage lecţii ca urmare a unor fapte și erori în comunicarea cu șefii din trecut. Universul vă poate pune faţă în faţă cu provocări în care va trebui să demonstraţi abilităţi pentru a le depăşi. Probleme de viaţă, situaţii neclare şi multe provocări de traversat, unele rămase nerezolvate din trecut, vin şi vă solicită în aşa fel încât nu vă faceţi deloc timp de relaxare şi, în general, timp pentru voi înşivă. Situaţia cea mai tensionată insă o vor traversa aceia care au probleme de sănătate sau cu copiii, dar și aceia care nu dau dovadă de seriozitate.

Nici sectorul parteneriatelor nu e chiar roz la capitolul dialoguri, căci guvernatorul lui e în continuare asediat de umbre dușmănoase. Nu vă recomand afaceri cu prietenii acum!

Financiar, munca suplimentară, eventual un al doilea job, v-ar putea completa cât de cât veniturile, cu condiţia să lucraţi la proiecte mici şi rapid de finalizat. Doar că sumele de bani venite de aici se duc cât ai clipi, fără ca asta să vă ajute să respiraţi mai liniştit o bucată de vreme. Nu vă frecați mâinile că nu e rost să faceți avere acum! Totu-i cețos.

Rac

Devine importantă stabilitatea financiară și tot ce faceți acum pare să aibă ca motivație să vă asigurați că în caz de situații neprevăzute, aveți bani puși deoparte, sunteți pregătiți să faceți față provocărilor de orice fel. Pornind de la dorința de securitate prospectați, vă interesați de noi oportunități de a spori câștigurile și de a economisi mai agresiv. Vă apucați să vă actualizați CV-ul, vă gândiți să dați sfoară în țară la oamenii potriviți legat de faptul că ați fi interesați de eventuale joburi existente.

Nu uitați să discutați despre schimbările pe care le demarați acum cu familia, să nu fie o surpriză pentru cei apropiați pentru că pot apărea tensiuni la care nu vă așteptați. Faceți publică discret intenția, puteți lua în calcul să vă sporiți inițial veniturile doar din exploatarea unor talente în timpul liber, fără a face schimbări majore de job sau de domeniu de activitate.

Luna Plină activează case de drumuri și probabil veți face deplasări ori veți finaliza serie de drumuri pe care le-ați făcut în ultima vreme pentru diferite motive. Dacă ceva a plecat, fiți pregătiți pentru altceva care să intre și să vă revoluționeze viața. Conectați-vă cu prietenii și cunoștințele, căci vva avea importanță asta.

Leu

Comunicarea în afaceri devine defectuoasă, așa că nu e vremea pentru organizarea de întâlniri importante, de negocieri. Situația se poate dovedi imprevizibilă, se poate schimba pe parcurs, deci va fi foarte dificil să vă gândiți la toate opțiunile pentru dezvoltarea evenimentelor în mod pozitiv. Nu sunt excluse înșelăciunile, manipularea conștiinței, nerespectarea promisiunilor din partea partenerilor sau colegilor.

Este indicat să amânați achizițiile mari până când tensiunile scad și veți da dovadă de practicitate și raționalism.

Finalul săptămânii va fi mult mai liniștit, așa că atunci vă veți putea concentra asupra principalului lucru, încercând să nu vă supraîncărcați cu noi afaceri și obligații. Pot apărea schimbări pozitive în relația cu iubitul, dar va exista tendința de idealizare a relațiilor.

Luna Plină scoate în evidență problemele financiare, îndemnându-vă să le acordați prioritate.

Fecioara

Vin schimbări rapide, acțiuni spontane și riscante, unele chiar în zona serviciului, iar altele legate de sănătate. Cu toate acestea, partenerii devin mai serioși, ceea ce vă va salva de acțiuni nerezonabile.

Afectiv, întâlniri neașteptate, noi cunoștințe, pot lăsa o amprentă adâncă în sufletul vostru. Atunci, vă puteți inspira din noi idei creative, puteți participa la proiecte sociale, la lucrări de caritate, puteți organiza evenimente de masă și de divertisment, iar toate pot da un impuls pentru a schimba tipul de activitate.

Săptămâna vă va pune în lumină ambițiile și gloria, dar va veni și cu schimbări. Poate vă dați seama că traiectoria actuală nu vă satisface, astfel încât trebuie să schimbi total cariera. O promovare majoră, o piatră de hotar profesională, un nou loc de muncă sau un premiu ar putea să indice dacă drumul actual vă este destinat. Dacă traversați o pierdere, este important să ascultați universul și să realizați că trebuie să mergeți într-o altă direcție.

Află ce zodii vor avea probleme în relația de cuplu, în săptămâna 23-29 februarie 2024, pe Click.ro

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite