Horoscop săptămâna 19-25 ianuarie 2024. Zodiile care au noroc în iubire și primesc o sumă de bani în a doua parte a lunii

0
Publicat:

Lorina, astrologul Click!, explică ce aduce horoscopul săptămânii 19-25 ianuarie 2024. Pentru unii nativi, finalul lunii ianuarie vine doar cu bucurii. Pentru alții, apar semne de slăbiciune.

Horoscop. FOTO Shutterstock
Horoscop. FOTO Shutterstock

Berbec

Vă sugerez prudență și răbdare, indiferent că vreți să cultivați un hobby, să mergeți la un alt loc de muncă, să plecați în vacanță sau orice altceva. Ar fi mai bine să vă abțineți de la a vă lua angajamente ori asuma responsabilități.

Ocupați-vă mai curând de atenuarea conflictelor, de ajustări de planuri sau de rezolvat eventualele pierderi financiare care se pot ivi.

Situația financiară va rămâne oarecum stabilă. Nu ar trebui să vă așteptați la încasări bruște, ci mai degrabă sunt posibile cheltuieli neplanificate. Dualitatea imprevizibilă a relațiilor interpersonale se va risipi în a doua jumătate a săptămânii, veți deveni mai populari și mai încrezători în sine, veți iniția voi înșivă procese de comunicare.

Afectiv, vă invit să vă puneți întrebări referitoare la căutarile amoroase. Va fi vorba de a găsi, a da sau a nu da sens iubirilor, a descoperi o perlă rară sau a dezvolta relația existentă. De fapt, ar trebui să știți unde vă aflați și ce anume vă doriți cu adevarat!

Taur

Horoscopul pentru săptămâna 19-25 ianuarie vine cu vești importante. Este încurajat orice tip de dezvoltare, de la creștere profesională, până la practica fizică sau spirituală. Un nou hobby poate fi atât interesant, cât și profitabil. Grijă doar că nu este recomandat să începeți afaceri mari!

Succesele vor fi legate de parteneri și de oameni cu idei similare. Promovarea unor oameni de încredere vă va permite să urcați pe scara socială și să deveniți mai bogați și mai influenți. În ciuda multor noi responsabilități care vor cădea asupra umerilor voștri, veți putea cuceri înălțimile profesionale dorite.

Afectiv, energiile vor direcționa spre schimbarea imaginii și a tacticilor comportamentale, la pachet cu transformările interne.

Pentru cei singuri, atrag atenția că perioada nu este foarte favorabilă pentru o nouă relație. Puteți deveni victima unei persoane necinstite care urmarește scopuri egoiste sau pur și simplu frivole. Și, deși de obicei sunteți caracterizați de o abordare sobră, odată cu începutul unui nou roman de iubire, vă puteți pierde capul. Nu cedați aventurismului, ci gândiți înțelept pentru că da, sunt posibile romanțe amețitoare, dar cel mai probabil nu se vor dezvolta în ceva serios.

Gemeni

Trebuie să vă concentrați pe finalizarea proiectelor deja începute și să nu vă ocupați de următoarele noi. În caz contrar, distragerea atenției și direcționarea pe multe planuri va duce la risipirea energiilor, iar rezultatele nu vor avea nicio direcție. În plus, nu ar trebui să fiți sinceri cu privire la propriile intenții și idei și nici să intrați în dispute sau confruntare. Există riscul de a stârni invidii, răutăți și să vă faceți dușmani de temut.

Afectiv, energia planetelor indică tensiuni a căror cheie de rezolvare va consta în lecțiile însușite din trecut precum și de planurile principale pentru viitor. Perioada prevestește neînțelegeri și tensiuni în alianțe și parteneriate.

Cu Mercur, guvernatorul în semn de Pământ, mentalul nu va mai fi lăsat liber și după cum vă taie capul. Va trebui să deveniți mai bine concentrați pe efort.

Rac

Treburile și preocupările casnice pot deveni mai relevante, căci poate preluați și sarcinile cuiva din familie. Va trebui să acționați în mai multe direcții, lăsând treburile personale pentru mai târziu.

O stare de slăbiciune poate afecta capacitatea de concentrare, ceea ce poate duce la greșeli la locul de muncă, erori de documente sau din neatenție, chiar situații periculoase la drum.

Poziția astrală prezintă o imagine cețoasă pentru relațiile de familie. Aspectele planetare nu sunt neapărat de bun augur, iar acest lucru poate necesita atenție pentru a nu aduce la dizarmonie între membrii familiei. Se pot ivi tensiuni din toate punctele de vedere, plus că poziția financiară se va confrunta cu probleme. Ar trebui să faceți eforturi pentru a rezolva conflictele și să încercați să restabiliți pacea.

Copiii voștri în schimb sunt avantajați, iar voi vă veți bucura de rezultatele activității lor.

Jupiter va pune accent pe valorile și principiile superioare ale grupului de care aparțineți. Va trebui să-l susțineți, fără să vă concentrați pe imperfecțiuni, păstrându-vă un tonus pozitiv.

Leu

Eforturile investite de-a lungul anului trecut vor fi răsplătite cu resurse financiare suplimentare primite din diverse surse. Dacă este posibil, vă sugerez să planificați un început de relaxare, poate să faceți o călătorie într-un loc liniștit care vă va reda puterea. Odată recăpătată, vă veți permite în acest nou an să începeți într-o stare plină de resurse.

Veți putea să vă echilibrați cu succes în pragul oricăror extreme și întorsături de situații, manevrând cu dibăcie între dificultățile unor clienți și posibilitățile bogate ale altora. Nu vor lipsi criticile la adresa metodelor voastre de lucru și uneori va fi nevoie să vă conformați cerințelor celorlalți. Procedați așa cum credeți de cuviință, dar nu căutați să luptați cu morile de vânt și nu vă lăsați scufundat într-o mlaștină.

Mercur și Marte vor lărgi câmpul de focalizare în domeniul muncii și al responsabilităților. Veți fi inspirați să vă asumați mai multe responsabilități sau locuri de muncă suplimentare, să căutați poziții superioare și să urcați pe scară în cadrul unei organizații sau să puneți ca obiectiv o creștere sau o promovare.

Fecioara

Au trecut sărbătorile, dar nu înseamnă că nu puteți fi în vacanță la munte sau nu petreci în continuare pe la chef. Oricum, vă sfătuiesc să stați departe de alcool, de companii dubioase și de oferte care sună suspect.

Veți atrage mulți oameni noi, unele întâlniri vor fi întâmplătoare, iar altele vor fi sortite să se transforme în cursă lungă. Chiar acum aveți șansa să aruncați o privire mai atentă asupra cunoștințelor recente și să aveți grijă cum vă prezentați. Niciodată nu se știe cum s-ar putea lega niște lucruri.

Mercur este planeta voastră conducătoare și tranzitează un semn care vă favorizează. O să vă dea încredere de sine, poate un mod de abordare mai filozofic, mai multă atitudine pozitivă și speranță, tendința de a face lucrurile din instinct și încrederea că se vor rezolva toate.

Întregul horoscop, în Click!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite