Horoscop 21-27 martie 2023. Zodia care riscă rupturi în familie. Cine își găsește sufletul pereche

0
Publicat:

Pentru săptămâna 21-27 martie 2023, astrologul Click!, Lorina, are previziuni complete pentru fiecare zodie în parte. Horoscopul arată că nativii unui semn zodiacal își întâlnesc acum sufletul pereche.

Cuplu. FOTO Shutterstock
Cuplu. FOTO Shutterstock

 Horoscop 21-27 martie 2023 - Berbec

În viaţa personală puteţi începe un nou episod, mai ales că veţi primi lecții în oglindă din partea partenerului. Prezența lui Mercur în semnul vostru poate dezafecta relaţia cu frații, cu vecinii sau cu amicii apropiați. De fapt familia va fi cea în care vă veți găsi echilibrul și susținerea. Reglați acolo relațiile pe 26 martie dacă au fost probleme, în special cu mama!

Veţi fi miloşi şi generoşi nu doar cu cei apropiaţi vouă, ci chiar cu necunoscuţii. Deşi sunt adevărate virtuţi astfel de manifestări, asiguraţi-vă totuşi că nu faceţi acte de caritate mai mult decât o impune raţiunea, pentru că sigur e nevoie să cheltuiţi cu înţelepciune.

Nu există venituri financiare majore acum, aşa că trebuie să vă mulţumiţi cu câştigurile fluctuante (...).

Horoscop 21-27 martie 2023 - Taur

Oricâte probleme ați avea în ascuns, ori secrete de rumegat, tot vă vine un ajutor de puternic, de protecție financiară, de ajutor din partea unor colegi de muncă ce v-au sprijinit și în trecut. Progresele sosesc în urma de realizărilor anterioare, cu sprijinul persoanelor influente, personalităților celebre și puternice ale căror opinii și poziție joacă un rol în societate. Atenție ce compromisuri faceți pentru asta!

În viața de zi cu zi, dacă vă dedați tuturor distracțiilor și uitați de masă, riscați să finalizați luna cu câteva kg în minus. Aveți grijă de sistemul nervos, încercați să vă aflați des în aerul proaspăt dar aveți grijă cum vă îmbrăcați, odihniți-vă, dormiți suficient (...).

Drumurile însă nu vă sunt prielnice odată cu intrarea planetei Marte acolo, pentru că ori nu vă rezolvați sarcinile pentru care plecați, ori veți întâmpina greutăți, ori se va schimba planul sau chiar veți suferi probleme la mașină.

Horoscop 21-27 martie 2023 - Gemeni

Câștigați experiența prin evenimentele pe care le veți traversa, prin veștile care vă parvin prin intermediul tehnologiei moderne. Cu siguranță vor aduce întâi multă emotivitate și neliniște, ele nefăcând altceva decât pregătindu-vă pentru modificări. Nu ezitați să vă dedicați altora pentru că astfel veți atrage norocul de partea voastră.

Veți găsi noi modalități de îmbunătățire a situației voastre financiare, iar ele vor fi originale și destul de neobișnuite (...). Vi se poate cere să vorbiți în fața unui auditoriu, la un seminar sau la un eveniment special.

Vin de asemenea schimbări legate de străinătate, dar nu vor putea fi coordonate de voi.

Horoscop 21-27 martie 2023 - Rac

Cât timp Marte va fi în semnul vostru, va crește forța de acțiune și o să rămâneți dinamici, activi. Perioada va fi deci deosebit de dinamică în acest sens câteva săptămâni de-aici înainte, când veți reuși multe, veți putea să vă depășiți concurenții și rivalii, să restabiliți relații întrerupte, să convingeți adversarii că sunteți mai tari și aveți idei mai bune, încât să îi transformați în aliați. Prin urmare, este un moment favorabil pentru comunicare și negociere, pentru noi inițiative, pentru noi cunoștințe, pentru stabilirea de noi legături comerciale ori demersuri pentru trecerea la un alt loc de muncă.

Se pot schimba multe în viața personală. Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche, se pot îndrăgosti, se pot căsători, lucruri care aduc sentimente de fericire și bunăstare.

În același timp, o abundență de idei creative, o poziție socială activă va ajuta la extinderea cercului de cunoscuți printre care pot exista oameni influenți care sunt gata să aducă sprijin. Peste toate însă, atenție la impulsivitate și grabă!

Horoscop 21-27 martie 2023 - Leu

Săptămâna necesită o perioadă de comportament conștient, deoarece graba în acest moment poate duce la pierderi serioase. Motivele și dorințele voastre adevărate veți fi tentați să le ascundeți, ceea ce poate duce la situații ambigue și la o alegere dificilă. Va trebui să fiți pregătiți ca anumite cuvinte, anumite acțiuni neașteptate, să vă distrugă poziția obținută.
Poate o schimbare a profesiei, poate a statutului social. Nu este exclus faptul că legăturile de afaceri, contactele de lucru sau relațiile maritale sa se rupă din cauza diferențelor de vedere, de idei, de teorii asupra unor subiecte sau chiar de existența unor legături secrete (...). Deschideți bine ochii, în special în zilele de 26 și 29!

Horoscop 21-27 martie 2023 - Fecioară

Probabilitatea de eșecuri și erori electronice va crește datorită unei decizii rapide sau a unei neglijențe vechi. Încercați să evitați zborul cu avionul în această perioadă. De asemenea aparatele electrice ar putea reprezenta un risc, așadar, luați măsuri de precauție atunci când lucrați cu ele.

Va trebui să faceți o alegere, probabil legată de probleme morale și etice sau poate de bani. Dacă nu, vă apropiați mai mult de latura spirituală a vieții.

În familie, autoritatea voastră, exigența, intoleranța, cerințele excesive asupra copilului sau asupra partenerului poate provoca certuri, conflicte și chiar răcirea relațiilor. 

 Citiți întregul horoscop săptămânal 21-27 martie 2023 în Click!

 

HoroscopPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite