Cele mai romantice zodii. Te vor face să te simți cea mai iubită persoană

0
Publicat:

Oricine își dorește să iubească și să fie iubit, însă unele persoane sunt capabile să ofere iubire peste imaginația partenerului. Nativii acestor patru semne zodiacale sunt considerați cei mai romantici.

Romanticii zodiacului  FOTO Shutterstock
Romanticii zodiacului FOTO Shutterstock

Cele 12 semne zodiacale sunt împărțite în patru categorii. Sunt semne de foc, aer, apă și pământ. Fiecare element are propriul atribut caracteristic: semnele de pământ sunt ancorate în pământ, semnele de aer sunt volubile, semnele de apă sunt emoționale, iar semnele de foc sunt pasionale.

De exemplu, Fecioarele și Taurii, zodii de pământ, preferă să aibă un cămin stabil, în timp ce Balanțele de aer și Vărsătorii adoră să călătorească. Semnele de apă, Peștii și Racul, preferă să rămână cu un singur partener pe termen lung, în timp ce semnele de foc, Săgetătorul și Leul, nu pot fi monogami.

Din moment ce semnele de apă sunt cele emoționale din tot zodiacul, ai crede că nativii acestor trei zodii ar fi cele mai romantice. Dar nu e așa. De fapt, este chiar și o zodie de foc pe lista celor mai romantici, potrivit Stylecaster.

Dar sunt multe lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba despre compatibilitatea semnelor zodiacale.

Iată-i pe romanticii zodiacului

Taur

În spatele acelui exterior dur și a acelei fațete fără menajamente, un Taur visează mereu cu ochii deschiși la romantism. Acesta este semnul zodiacal care este guvernat de Venus - planeta iubirii și a frumuseții - ceea ce înseamnă că Taurul este atras de toate lucrurile frumoase din viață (romantismul fiind unul dintre ele). Dacă întâlnești un Taur în viață, acesta te va copleși cu cadouri, te va îmbrățișa cu un confort constant și te va face să te simți confortabil în prezența lui. La urma urmei, niciun semn nu este mai senzual decât un Taur.

Leu

Poate fi surprinzător să vezi un Leu pe lista celor mai romantice semne zodiacale. Dar, fiind guvernat de Soare, Leul nu iubește nimic mai mult decât să copleșească persoana iubită cu energie bună și vibrații pozitive. Fie că te înveselește sau te inspiră să te exprimi, un Leu te va încuraja întotdeauna să îți îmbrățișezi latura romantică. Dacă întâlnești unul, ar fi bine să te pregătești pentru mari manifestări de afecțiune care îi vor face pe toți invidioși pe iubirea ta exagerată. Ziua Îndrăgostiților cu siguranță nu este o glumă pentru un Leu!

Balanță

Să fim realiști - Balanțele sunt jenant de romantice. Nu iubesc nimic mai mult decât procesul de curtare și îndrăgostirea de cineva, la fiecare întâlnire. De fapt, dacă sunt singuri prea mult timp, vor începe să se simtă neliniștiți! Când sunt în jocul întâlnirilor domină terenul, pentru că nimeni nu înțelege regulile jocului amoros mai bine decât o Balanță. Guvernat de Venus, acest semn zodiacal se ocupă de scânteile care apar atunci când doi oameni sunt incredibil de îndrăgostiți unul de celălalt. Balanțele sunt cochete înnăscute, sunt mereu curtate, dar când le place de tine, le place „ cu adevărat” de tine.

Pești

Niciun semn zodiacal nu este mai obsedat de romantism decât un Pești. La urma urmei, zodia Pești este literalmente semnul zodiacal al fanteziilor și al realităților alternative. Dacă ne gândim bine, chiar scopul romantismului este acela de a face viața să pară mai magică. Dacă întâlnești un nativ din Pești, ar fi bine să te aștepți la bilețele dulci de dragoste, la sesiuni de îmbrățișări foarte lungi și la conversații despre sentimentele tale. Peștilor nu le este teamă să se îndepărteze din când în când de lumea reală, iar atunci când nativul din Pești este îndrăgostit de tine, realitatea începe să pară mult mai tolerabilă!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite