Horoscop zilnic, 8 octombrie 2016: Vărsătorii primesc o recompensă neaşteptată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 8 octombrie 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 8 octombrie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2016: Berbecii devin brusc binevoitori, Leii stau bine din punct de vedere sentimental, iar Balanţele fac mari investiţii

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2016: Berbecii devin brusc binevoitori

Devii brusc foarte binevoitor, mai ales în prezenţa persoanelor de sex opus. E posibil chiar să faci o pasiune pe neaşteptate şi să îţi complici viaţa inutil. Seara, nu eşti deloc curtenitor, poate şi pentru faptul că nu pari apreciat aşa cum doreşti.

Taur

Ai o senzaţie de apăsare din cauza stării precare de sănătate. Primeşti veşti care nu te bucură şi pe care poate ar fi bine să nu le mai bagi în seamă deocamdată. Ai atât de mult de lucru, încât ţi se pare nedrept că nimeni nu se oferă să te ajute.

Gemeni

Te simţi din ce în ce mai singur din cauza absenţei unui prieten drag. Ai foarte mari pretenţii de la toţi cunoscuţii tăi, aşa că vei fi în mod sigur ocolit şi azi. Te preocupă noile problemele ale casei în care locuieşti şi laşi restul pe loc secund.

Rac

Eşti învinuit că faci prea multe cheltuieli, dar totul se rezumă la multe îmbunătăţiri aduse locuinţei. Se fac multe investiţii, care nu se vor amortiza niciodată. Te poţi baza pe o grămadă de rude, însă relaţiile de cuplu rămân foarte tensionate. 

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2016: Leii stau bine din punct de vedere sentimental

Din punct de vedere sentimental, nu are nimeni ce să îţi reproşeze. Poţi să le reproşezi tuturor că îşi manifestă sentimentele în maniere agresive. Nativii care nu au contracte stabile vor să dea vrabia din mână pe cioara de pe gard. Seara, relaxare.

Fecioară

Nu tot ce pui la cale are sorţi de izbândă şi poate este prima dată în viaţă când te loveşti de cineva mai încăpăţânat decât tine. Aproape toţi cei din anturaj au pretenţii financiare de la tine. Te cerţi cu amicii, mai ales dacă aceştia te ameninţă.

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2016: Balanţele fac mari cheltuieli

Recunoşti cu multă mândrie fapte de care cei din anturaj nici nu vor să audă. Familia îşi recâştigă importanţa şi prin ajutorul necondiţionat pe care ţi-l oferă. Nu ai bani suficienţi şi totuşi faci iar mari cheltuieli pentru nevoile prietenilor tăi.

Scorpion

Iei decizii prea rapide din cauza insistenţelor rudelor tale, care nu mai au deloc răbdare. Găseşti timp seara să te întâlneşti cu un prieten venit din altă localitate. Poate te simţi şi puţin vinovat că ai de gând să pleci departe de familie. Veşti.

Săgetător

Consideri că e bine să îţi ajuţi amicii şi faci intervenţii peste intervenţii pentru a intra într-un „club” elegant. Nimeni nu intervine în favoarea ta la nevoie. Îţi cheltuieşti economiile pentru a câştiga aprecierea celor din anturaj prin cadouri.

Capricorn

Primeşti atât de multe mesaje, încât nu e de mirare că nu apuci să răspunzi la nici unul. Prezenţa ta e necesară în familie din cauze clare pentru toţi cei implicaţi în evenimente. Reuşeşti să readuci pe linia de plutire relaţia cu partenerul de cuplu.

Horoscop zilnic, 8 octombrie 2016: Vărsătorii primesc o recompensă neaşteptată

Cooperezi din nou cu rudele cu care te-ai certat. Primeşti o recompensă neaşteptat de mare din partea partenerului de cuplu. Va trebui să munceşti şi în locul rudelor, dar nu comentezi. Cei tineri trăiesc azi aventuri erotice. Seara, amor pasional.

Peşti

Dacă ai fi doar puţin mai atent, ai putea observa că există o persoană în anturaj care te iubeşte cu disperare. Se pare însă că nu ai timp în acest week-end decât pentru multele activităţi casnice. Seara, mult timp pierdut în diverse moduri frivole.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite