Horoscop zilnic, 7 octombrie 2016: Racii primesc pe tavă oportunităţi de câştig

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 7 octombrie 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 7 octombrie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2016: Taurii trec prin mari emoţii, Balanţele profită de circumstanţele favorabile apărute de dimineaţă, iar Vărsătorii primesc o nouă funcţie

Berbec

Viaţa ta sentimentală este din ce în ce mai încurcată. Orice decizii ai lua astăzi sunt lipsite de importanţă, deoarece depinzi de alte persoane din anturajul intim. După-amiază, pot apărea totuşi „afaceri” foarte rentabile, care nu trebuie ocolite.

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2016: Taurii trec prin mari emoţii

Treci prin stări emoţionale evidente şi deosebit de violente, la cote maxime, întreaga zi. După-amiază, ai motive să crezi că eşti înşelat, dar nu este bine să iei atitudine până când nu ai dovezi de necontestat ori cel puţin doi martori de încredere.

Gemeni

Ocoleşti cu mare grijă conflictele de familie şi păstrezi o atitudine calmă şi în cele mai stresante momente ale amiezii. Ţi se comunică seara că este necesar să faci economii stricte, pentru că foarte curând va trebui să achiţi toate datoriile odată.

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2016: Racii primesc pe tavă oportunităţi de câştig

Pari afectat de evenimentele cotidiene, dar, în realitate, răsufli uşurat. Ţi se oferă pe tavă oportunitatea de a câştiga de partea ta un partener deosebit de prosper, la care însă vei renunţa curând, acesta fiind prea ocupat de propriile afaceri.

Leu

Mult prea tensionat din cauza relaţiilor sentimentale încordate, ai reacţii exagerate acasă ori prin vecini. Îi critici pe toţi, cu toate că ştii că nu ai dreptate, ba chiar te cerţi seara, fără a avea vreun motiv serios, cu prietenii cei mai buni.

Fecioară

Reuşeşti foarte greu să ierţi acele rude care au încercat să te înşele (şi chiar au reuşit luna trecută). Pentru moment, o împăcare te-ar avantaja, însă va trebui să le urmăreşti permanent toate mişcările financiare şi „profesionale”. Neîncredere.

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2016: Balanţele profită de circumstanţele favorabile apărute de dimineaţă

Profiţi cu nonşalanţă de circumstanţele favorabile de dimineaţă, cu toate că nu sunt pregătite special pentru tine. Rezultatele vor fi oricum benefice pentru mai multe persoane din anturaj, deci nu te vei simţi deloc încriminat ori foarte stresat.

Scorpion

Găseşti obiecte pe care le consideri pierdute şi pierzi acte foarte importante din cauza neatenţiei. După-amiază, cei dragi îţi fac reproşuri neîntemeiate şi pleacă fără un cuvânt de împăcare. Implicarea familială este totală întreaga zi şi seară.

Săgetător

Ai dificultăţi să te înţelegi cu ceilalţi membri ai familiei care au tendinţa să îţi pretindă toată atenţia şi toţi banii acumulaţi. Nu ai fost obişnuit cu o astfel de atitudine, dar s-a instalat se pare o stare de „urgenţă” de natură sentimentală.

Capricorn

Cele mai plăcute momente le petreci în compania partenerilor care recunosc că nu se mai pot descurca fără ajutorul tău. De la prânz, vei avea o companie mai puţin plăcută, fiind foarte bârfitoare, cicălitoare şi prea pretenţioasă. Seara, relaxare.

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2016: Vărsătorii primesc o nouă funcţie

Ţi se oferă un „post” de răspundere ori o funcţie deosebit de dificilă, eventual ca şef al familiei. Pentru a depăşi situaţia trebuie să stabileşti o „echipă” cu care să lucrezi permanent. Banii însă întârzie să apară, iar de promisiuni nu duci lipsă.

Peşti

Nu îţi plac discuţiile pe care este necesar să le ai cu un membru mai tânăr al familiei, dar îţi place postura de „judecător” suprem. Cu mai mult calm, vei obţine rezultatele aşteptate de toţi. Insistenţe pertinente şi necesare din partea familiei.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite