Horoscop zilnic, 7 octombrie 2015. Taurii sunt complet lipsiţi de modestie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 7 octombrie 2015. FOTO Arhivă
Horoscop zilnic, 7 octombrie 2015. FOTO Arhivă

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2015. Nativii din Taur au parte de aprecierea şefilor şi sunt lipsiţi de modestie chiar dacă nu reuşesc să se achite de sarcinile profesionale care le sunt încredinţate. La rândul lor, Balanţele sunt nevoite să ia decizii şi fac greşeli care nu mai pot fi reparate.

Berbec

Este necesar să vă supravegheaţi reacţiile de furie, deoarece puteţi intra în conflict cu toată lumea. Constrângerile la care sunteţi supus sunt cu adevărat stresante. Cu toate că veţi munci şi mai mult, aproape vă veţi certa atât cu toţi colegii, cât şi cu partenerii de afaceri.

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2015. Taurii sunt lipsiţi de modestie

Şefii vă apreciază eforturile, dar vă dau să rezolvaţi probleme pentru care sunteţi nepregătit. E mai bine să-i refuzaţi pentru a nu vă face din amici duşmani. Sunteţi critici, pretenţioşi şi lipsiţi total de modestie, aşa că reacţia celor din jur va fi ambiguă. Iubire familială.

Gemeni

Calmul celor din anturaj vă influenţează pozitiv, cu toate că aveţi încă destule momente în care vă simţiţi cam debusolat. Cineva drag suferă şi nu puteţi să-l ajutaţi. Vă exprimaţi greu, sunteţi introvertiţi şi vă ocupaţi de prea multe lucruri odată, pe care nu le finalizaţi.

Rac

Sunteţi foarte suspicios şi nu le acordaţi celor care au greşit niciun fel de circumstanţe atenuante. Intervenţiile în favoarea acestora vă enervează şi mai tare. Aveţi cei mai fideli şi mai buni prieteni, care însă nu vor putea să acţioneze astăzi în favoarea dv. Adversari noi!

Leu

Depăşiţi toate situaţiile dificile cu multă dezinvoltură. Aparent nu faceţi niciun efort şi sunteţi apreciat de toată lumea, chiar şi de adversari. Patronii au tendinţa de a face multe investiţii şi de a apela la bănci pentru creditare. Ceilalţi primesc cu încântare totul pe tava.

Fecioară

Apar probleme inedite în viaţa familială. Cu toate că vă este contestată o parte din activitate, iar rezultatele dv. sunt atribuite altora, vă declaraţi totuşi mulţumit. Niciun nativ din această zodie nu trebuie să se bazeze astăzi pe intervenţii de niciun fel. Seara, singurătate.

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2015. Balanţele iau decizii pripite

O dată cu reapariţia persoanei iubite în viaţa dv., toate necazurile dispar ca prin farmec. Un moment de neatenţie poate produce un „accident” mai puţin obişnuit. Pierdere de popularitate pe neaşteptate din cauza unor decizii confuze, care, chiar dezminţite, nu mai pot fi anulate.

Scorpion

Vi se satisfac toate dorinţele de către persoane pe care de abia le-aţi cunoscut. Nu sunteţi în pericol să vă îndrăgostiţi, deoarece sunt dorinţe legate mai mult de bani. Este de preferat să vorbiţi foarte puţin întreaga zi şi să fiţi mai puţin tiranici cu membrii familiei dv.

Săgetător

Sarcinile profesionale vă dau bătăi de cap şi regretaţi că aţi refuzat orice ajutor până acum. Deciziile dv. nu sunt luate în seamă de cei cu care aţi mai colaborat. Cei din anturaj nu ar trebui să se lase astăzi păcăliţi şi să aibă impresia că vor fi la fel de norocoşi ca dv.

Capricorn

Optimismul şi vitalitatea dv. sunt admirate de colaboratori şi invidiate de toţi adversarii. Micile neînţelegeri cu rudele apropiate vă apropie de persoana iubită. Conştiinciozitatea, modestia, perseverenţa şi raporturile de munca îmbunătăţite, vă recomanda ca parteneri ideali.

Vărsător

Vi se contestă drepturile pe care le aveţi asupra unor persoane sau pur şi simplu nu sunteţi lăsat să participaţi la o activitate. Conciliere tardivă cu amicii. Dacă vreţi să aveţi succes, luaţi-vă ca partener un nativ din Peşti şi ocoliţi toţi Racii din anturaj, fără să-i jigniţi!

Horoscop zilnic, 7 octombrie 2015. Peştii au probleme de sănătate

Dacă doriţi să înregistraţi succes după succes, este de preferat să fiţi mai consecvent şi să investiţi mai multă energie în terminarea activităţilor restante. Starea dv. de sănătate ridica destule probleme şi astăzi. Exuberanţa falsă este penalizată de toate rudele dv. apropiate.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 
 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite