Horoscop zilnic, 6 octombrie 2015: Gemenii au multă energie şi primesc bonusuri pentru care vor fi invidiaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 6 octombrie 2015. Taurii vor avea iniţiative care vor fi primite cu bunăvoinţă de şefi, în schimb Racii au conflicte deschise serioase, care vor ajunge totuşi la un consens.

Horoscop zilnic, 6 octombrie 2015: Berbecul este foarte agitat

Aveţi multe şanse de a vă îmbunătăţi situaţia financiară, îndeosebi dacă renunţaţi la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decât foarte greu. Starea de agitaţie prin care treceţi de câteva zile se accentuează când cineva drag se încăpăţânează să vă dea iar sfaturi.

Taur

Iniţiativele dv. sunt primite cu multă bunăvoinţă de către şefi, dar nu şi de membrii familiei. Aveţi nevoie de multă energie pentru a convinge pe toată lumea implicată. Sunteţi criticat de tot anturajul, doar pentru că doriţi să clarificaţi relaţiile dintre dv. şi persoana iubită.

Gemeni

Dimineaţă, nu daţi importanţă agresivităţii anturajului şi invidiei cauzate de bonusurile primite. Profitaţi de energia vitală deosebită pentru a definitiva restanţele. Îi criticaţi pe cei din anturaj (mai ales pe părinţi), dar faceţi aceleaşi fel de greşeli, economisind la maximum.

Rac

După conflictele deschise de către şefi, astăzi urmează un fel de consens. Motivul îl cunoaşteţi bine: vă pricepeţi să stabiliţi relaţii durabile şi avantajoase. Comunicarea cu rudele şi cu prietenii sunt excepţionale, numai că nu mai aveţi cum să le mărturisiţi ce necazuri aveţi.

Horoscop zilnic, 6 octombrie 2015: Leul are probleme cu prietenii

De această dată, nu adversarii vă creează probleme, ci amicii şi colegii de serviciu. Nici persoana iubită nu vă ajută aşa cum a promis! Vă puteţi baza în schimb pe rude. Aproape că vă sperie norocul şi şansele financiare care se succed cu rapiditate. Refuzaţi întâlniri importante.

Fecioară

Sunteţi copleşit de sarcinile profesionale prea complicate, ce vi se distribuie de către parteneri. Nici viaţa de familie nu decurge atât de bine cum doriţi. Sunteţi din ce în ce mai cochet şi cumpăraţi numai obiecte de calitate, încurajat de câştigurile care au început să apară.

Balanţă

Sunteţi acuzat de unele femei din anturaj că nu vă respectaţi promisiunile şi că sunteţi prea comod! Din păcate, nu aveţi cum să le contraziceţi, aşa că tăceţi. Atrageţi atenţia eventualilor parteneri, fără să vreţi, şi sunteţi asaltat de propuneri mai mult sau mai puţin erotice.

Scorpion

Încercaţi să fiţi maleabil dimineaţă, când cei dragi vor să vă facă confidenţe! Dacă îi criticaţi continuu, nu vor mai îndrăzni să vă împărtăşească sentimentele lor. Celibatarii s-ar putea să prefere să nu-şi schimbe statutul din cauza manierelor fruste ale partenerului de cuplu.

Horoscop zilnic, 6 octombrie 2015: Săgetătoruş nu are deloc răbdare

Nu aveţi deloc răbdare cu persoanele pe care le simpatizaţi, deşi vă puneţi în pericol propriile interese. Seara, neînţelegeri şi consensuri familiale de ultimă oră. Toate sfaturile dv. sunt apreciate, mai ales că daţi un exemplu de integritate deosebită şi de afirmare constantă.

Capricorn

Nu refuzaţi invitaţia de a discuta cu cei dragi şi mai ales nu refuzaţi din start sfaturile care vi se dau cu bunăvoinţă! Regretaţi cheltuielile exagerate. Deşi aţi fost învinuit că sunteţi un visător, că ideile dv. sunt excepţionale, dar greu de pus în practică, aveţi succes!

Vărsător

Depăşiţi faza de planificare (vă axaţi activitatea profesională pe punerea în practică a proiectelor). Sunteţi cooptat într-o activitate şi vă redescoperiţi potenţialul. Vă dovediţi un vizionar şi îi cuceriţi pe cei din anturaj prin atitudinea aleasă în momentele mai stresante.

Peşti

O zi foarte norocoasă. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta să depăşiţi perioada de readaptare şi vă va oferi şansa de a avea încredere iar în prieteni. In mod sigur cei mai mulţi nativi călătoresc, iar ceilalţi sunt protejaţi de un investitor prosper de peste hotare.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite