Horoscop zilnic, 30 octombrie 2015. Balanţele sunt bârfite de cei din anturaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 30 octombrie 2015. Gemenii dau dovadă de stăpânire de sine, chiar dacă nu le iese totul aşa cum sperau, în timp ce nativii din Balanţă devin incomozi pentru rude, iar cei din anturaj îi vor bârfi pe nedrept.

Horoscop zilnic, 30 octombrie 2015. Berbecii nu mai fac faţă războaielor familiale

Nu ai forţa de a rezista la toate „războaiele” familiale. Efectiv nu mai ai energie şi preferi să-i ierţi pe cei din jur, fără a mai face comentarii inutile. Împăcările amoroase sunt la ordinea zilei, chiar dacă par a fi în realitate în defavoarea ta.

Taur

Dacă apar motive serioase pentru a renunţa la relaţiile cu o parte dintre rudele tale, este mai bine să iei acum decizia şi să nu mai amâni, sperând că se vor întâmpla minuni. Seara, nu te mai poţi sfătui cu nimeni pentru că devii prea încăpăţânat.

Gemeni

Termenele de finalizare a activităţilor pe care singur le-ai stabilit sunt deja depăşite, însă situaţia creată nu pare să te streseze în mod deosebit. Eşti în continuare optimist şi preferi să faci haz de necaz. Nu îţi lipseşte nici curajul în exces!

Rac

Ţi se oferă posibilitatea să câştigi bani mulţi, într-o manieră mai puţin cinstită şi nu ştii cum să reacţionezi. Există astăzi un risc de a rupe relaţiile cu o parte dintre prietenii cei mai apropiaţi, pentru că nu admiţi ilegalităţile de niciun fel.

Leu

Te simţi cam neglijat şi, deşi nu ai dreptate, atragi compasiunea celor din anturaj. Atitudinea ta îţi poate crea însă destule necazuri în familie, aşa că este de preferat ca până seara să renunţi la toate reproşurile şi criticile total nemotivate.

Fecioară

Consecinţele complicării relaţiei cu persoana iubită devin astăzi insuportabile, deci nu va fi de mirare că vei renunţa la orice fel de pretenţii. După-amiază, vei exagera intenţionat problemele de natură sentimentală pentru a capta atenţia celor dragi.

Horoscop zilnic, 30 octombrie 2015. Balanţele sunt bârfite de anturaj

Vrei, nu vrei, te vei afla în prim plan şi vei fi din ce în ce mai incomod pentru rude. Atenţie la modul în care te deplasezi (e necesar să faci revizia autoturismului). Tinerii îşi schimbă mentalitatea. Eşti supus tirului bârfelor celor din anturaj.

Scorpion

Evenimentele te iau prin surprindere, dar ai curajul să protestezi pentru a-ţi recupera drepturile. După-amiază, vei pedepsi vinovaţii cu bunăcredinţă, fără exagerări. Ţi se vor recunoaşte meritele, chiar de cei care le-au contestat. Seara, melancolie.

Săgetător

Cu toate că eşti respectat aproape de toţi cei cu care colaborezi, iar prietenii te stimează, nu eşti total mulţumit, în parte din pricina recompenselor financiare insuficiente. Situaţia „sentimentală” însă te încântă cu adevărat (mai ales noaptea).

Capricorn

Pentru moment, nu trebuie să mai faci economii drastice. Sectorul financiar se „înseninează” şi te simţi dator să îi faci surprize plăcute nu numai persoanei iubite. Evită însă excesele alimentare, pentru a nu avea o nouă colică renală sau biliară!

Vărsător

Ai suficientă energie şi eşti susţinut şi de toţi cei din familie. Întreaga după-amiază, plin de farmec şi de bune intenţii, rezolvi cu plăcere problemele celor din jur, câştigându-ţi astfel noi „aliaţi” de nădejde pentru planurile tale de viitor.

Horoscop zilnic, 30 octombrie 2015. Peştii au pretenţia ca cei din jur să nu le iasă din cuvânt

Ai vrea ca toată lumea să îţi fie la picioare, ca toţi cei din jur să depindă de tine şi măcar să nu îţi iasă din cuvânt. Recunoşti singur că eşti prea simandicos şi încerci să nu le dai dreptate celor care te critică. Decizi să adopţi diete la modă!

Horoscop realizat de Tina Rizea. 
 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite