Horoscop zilnic, 3 octombrie 2016: Racii primesc o propunere de muncă din străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 3 octombrie 2016: Gemenii au o intuiţie extraordinară, Fecioarele îşi găsesc partenerul de mult aşteptat, iar Săgetătorii primesc o propunere ajantajoasă

  Berbec

Chiar dacă sunteţi protejat de acei şefi cu care colaboraţi perfect, este bine să fiţi mai atent la cei ce vor să vă ia locul! Vi se cer bani de către rude, dar le refuzaţi, fără a le spune şi cauza. Vă este greu să răspundeţi întrebărilor anturajului ori să plecaţi iar la drum.

Taur

Nu înţelegeţi ce se întâmplă cu cei din jur şi nici treburile personale nu prea sunt în ordine. Aţi renunţat la un ajutor special, de care acum chiar aveţi nevoie. Scadenţa ultimelor proiecte profesionale se apropie vertiginos, iar dv. vă decideţi să mai faceţi unele modificări.

Gemeni

Descoperiţi că nu mai puteţi acţiona cu libertatea de până acum. Vă sunt puse restricţii de natură medicală sau situaţia financiară devine instabilă. Deşi vă bucuraţi de o intuiţie extraordinară, nu reuşiţi să puneţi în practică decât puţine din ideile dv., din cauza indeciziei.

Horoscop zilnic, 3 octombrie 2016: Racii primesc o propunere de muncă din străinătate

Vi se dau speranţe cu privire la un serviciu în străinătate, care ar putea să vă ajute să vă redresaţi financiar. Faceţi pe neaşteptate afirmaţii fără acoperire! Deveniţi dinamici, dar şi cu o tendinţă revoluţionară exagerată – vreţi să schimbaţi totul doar de dragul noutăţilor.

Leu

Renunţaţi de bună voie la o parte din activitatea dv. Ce nu ştiu cei implicaţi este faptul că nu mai vreţi să faceţi nimic gratis. Adevărul va ieşi la iveală curând, însă nu aveţi de ce să vă feriţi. Doriţi să vă implicaţi în toate activităţile casnice posibile, dar nu aveţi timp.

Horoscop zilnic, 3 octombrie 2016: Fecioarele îşi găsesc partenerul de mult aşteptat

Căutaţi de foarte mult timp un partener de afaceri mai harnic, iar azi se va ivi exact când vă aşteptaţi mai puţin. O discuţie provocată de persoana iubită se sfârşeşte cu resentimente perene. Daţi vina pe toată lumea pentru nerealizările dv., făcând abstracţie de propriile erori.

Balanţă

Demersurile pe care le faceţi dimineaţă au ca punct de pornire moştenirea pe care speraţi să o primiţi curând. Descoperiţi că lucrurile sunt mai complicate decât credeaţi! Vorbiţi mult şi deveniţi un pericol pentru păstrarea secretelor familiei. Capacitate redusă de concentrare.

Scorpion

Aveţi nevoie stringentă de bani şi nu dispuneţi decât de promisiuni. Nu vreţi să faceţi rost de lichidităţi apelând la un împrumut bancar şi găsiţi alte resurse. Deşi aveţi impresia că cei din anturaj au câte ceva să vă reproşeze, descoperiţi că sunteţi apreciat pentru discreţie.

Horoscop zilnic, 3 octombrie 2016: Săgetătorii primesc o propunere ajantajoasă

Găsiţi multe soluţii şi pentru cele mai grave probleme ale celorlalţi, dar când este vorba de cele personale, daţi din colţ în colţ. Seara, vi se propune o colaborare avantajoasă pe termen scurt. Consideraţi că cea mai bună metodă pentru a depăşi neînţelegerile este generozitatea.

Capricorn

Primiţi multe veşti care vă demobilizează şi vă creează o stare de nelinişte durabilă. Speranţele dv. se năruie, iar dacă e vorba de o schimbare majoră, ar trebui să o amânaţi de bună voie. Nu este genul dv. să visaţi, ci mai degrabă să acţionaţi şi să-i manipulaţi pe cei slabi.

Vărsător

Ilegalităţile prietenilor vă pun în pericol şi e bine să duceţi o viaţă exemplară. Aveţi duşmani care aşteaptă de mult timp să vă anihileze influenţa şi să vă ia locul. Nu mai suportaţi să fiţi criticat de familie, mai ales în ce priveşte aspectele casnice la care vă pricepeţi.

Peşti

Incorectitudinile dv. sunt monitorizate şi chiar veţi primi pedepse exemplare. Este de preferat să vă faceţi aliaţi prin respectarea promisiunilor amânate continuu. Vă găsiţi naşul - o persoană tânără vă înţelege caracterul şi vă manipulează! Vi se reproşează lipsa de duioşie.

Horoscop realizat de Tina Rizea

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite