Horoscop zilnic, 28 octombrie 2016: Scorpionii au parte de schimbări afective majore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 28 octombrie 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 28 octombrie 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 28 octombrie 2016: Gemenii sunt tentaţi să primesă bunuri ce pot fi considerate mită, Leii au idei geniale, iar Capricornii dau dovadă de o deosebită abilitate de a aplana conflictele

Berbec

Nu eşti econom şi cheltuieşti iar până la ultimul bănuţ pentru cei dragi. După-amiază, te simţi ameninţat, urmărit şi criticat fără motiv. Este vorba doar de o sensibilitate trecătoare, care dispare definitiv la orele serii, când ajungi în familie.

Taur

Este necesar să te detaşezi de mesajele încărcate de invidie şi să fii mai prudent în ceea ce priveşte alimentaţia şi micile tale „vicii”. Ultimele trei ore ale programului de lucru sunt ambigue, presărate de reproşuri, dar şi de multe laude minore.

Horoscop zilnic, 28 octombrie 2016: Gemenii sunt tentaţi să primesă bunuri ce pot fi considerate mită

Nu trebuie să împrumuţi bani şi nu trebuie să accepţi cadouri care pot fi considerate mită! După-amiază, ţi se impune, din cauza geloziei, de către persoana iubită o anumită conduită morală exagerată. Seara, nelinişti ascunse şi nervozitate vizibilă.

Rac

Se va dovedi în această zi că „tăcerea este de aur”. După-amiază, nu este bine să îţi faci cunoscute părerile despre cei din jur, deoarece tendinţa generală va fi interpretarea lor negativă. Starea de sănătate este când foarte bună, când cam bizară.

Horoscop zilnic, 28 octombrie 2016: Leii au idei geniale

Ai idei geniale, dar nu găseşti niciun specialist care să le pună în practică, fără a deveni periculoase din punct de vedere legal. La locul de muncă, există riscul apariţiei unor încurcături financiare majore. E bine să opreşti activităţile obositoare!

Fecioară

Nu sunt excluse sancţiunile date de un şef nedrept. La începutul zilei, activitatea este susţinută şi rezultatele, excepţionale. Risipa de energie va duce însă la o stare de epuizare fizică accentuată şi la somnolenţă sancţionată de toţi colegii.

Balanţă

Pot apărea mici ghinioane, provocate de membrii tineri ai familiei. Nu manifestezi niciun pic de înţelegere faţă de cei care greşesc. După-amiază, verifici cu atenţie „utilajele” pe care le foloseşti, pentru a îndepărta orice pericol de accidentare.

Horoscop zilnic, 28 octombrie 2016: Scorpionii au parte de schimbări afective majore

Relaţiile familiale sunt convulsive, lipsite de tandreţe sau de milă. După-amiază, schimbări afective majore. La sfârşitul zilei, anulezi toate contractele neproductive şi semnezi altele, mult mai provocatoare şi mai bune din punct de vedere financiar.

Săgetător

Termini de strâns actele pentru un proces pe care îl consideri important, dar uiţi că există dovezi clare împotriva ta. La serviciu, încurcături noi. Seara, îţi iei revanşa într-o manieră originală, iar rudele se simt obligate să fie recunoscătoare.

Horoscop zilnic, 28 octombrie 2016: Capricornii dau dovadă de o deosebită abilitate de a aplana conflictele

Dai dovadă de o deosebită abilitate de a aplana conflictele prin metode foarte originale şi eşti rugat să acţionezi şi în alte zone de interes. Apare o conjunctură nedorită, dar faptul că eşti dispus să colaborezi cu toată familia atrage simpatie.

Vărsător

Rudele te ajută din nou, însă îţi cer unele garanţii solide. Nu ai probleme în a-ţi fermeca toţi colegii şi în a-i convinge să facă exact ceea ce doreşti. Mai mult, faci rost de o persoană specializată care să se ocupe cu succes de finanţe în viitor.

Peşti

Dimineaţă, eşti obligat să participi la o întâlnire cu oameni de afaceri. Te afli într-o situaţie delicată din care nu vei ieşi curând. Seara, reiei relaţiile amicale cu acele persoane pe care le-ai îndepărtat de tine şi le faci confidenţe din nou.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite