Horoscop zilnic, 26 octombrie 2015. Peştii se ceartă cu partenerul de cuplu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 26 octombrie 2015. O zi agitată pentru Peşti, care au conflicte cu partenerii de viaţă, şi destul de bună pentru nativul din Berbec, apreciat pentru că nu-i lipsesc replicile, indiferent de subiect.

Horoscop zilnic, 26 octombrie 2015. Berbecii este apreciat pentru prezenţa de spirit

Unii colegi pleacă şi uită intenţionat să vă comunice că le veţi prelua toate activităţile. Primiţi materiale nefolositoare şi vă decideţi să scăpaţi de ele. Vi se propune o colaborare, dar e clar că veţi pierde bani şi timp. Sunteţi apreciat pentru promptitudinea replicilor dv.

Taur

Vorbiţi mult, mai ales despre intenţiile dv. de a vă muta, de a fi mai independent, de a călători etc. Faceţi afaceri şi cu adversarii şi cu prietenii şi obţineţi câştiguri importante. Vi se reproşează că nu sunteţi suficient de activ, pentru ca apoi să fiţi lăudat pentru prudenţă.

Gemeni

Colegii vă invidiază, însă calomniile lor le par unora laude mascate. Începeţi o campanie de investiţii care doar la prima vedere sunt minore. Este indicat să nu îi luaţi în seamă pe cei ce vă caută nod în papură! Întreaga zi, sunteţi de fapt „mânat” numai de interese personale.

Rac

Din ce în ce mai norocos, începeţi ziua încasând o sumă mare de bani. De această dată, vă stăviliţi impulsurile altruiste şi vă decideţi să puneţi banii la ciorap. Sunteţi forţat de împrejurări să alegeţi între două situaţii la fel de „stresante”. Senzaţia de îngrijorare persistă.

Leu

Cei tineri ajută în diverse moduri persoanele pe care le iubesc şi uită că au o grămadă de activităţi proprii de finalizat. Drumuri scurte neprevăzute, unele neplăcute. Continuaţi să faceţi eforturi mari, atât acasă, cât şi la serviciu, fără să ţineţi seamă de semnalele de alarmă.

Horoscop zilnic, 26 octombrie 2015. Fecioarele nu trebuie să ia decizii importante

Este de preferat să nu luaţi decizii importante astăzi, deoarece percepeţi deformat situaţiile (mai ales că este posibil nici să nu deţineţi toate informaţiile necesare). Vi se „ordonă” ori să renunţaţi la serviciu, ori să acceptaţi tot ceea ce vi se impune de către şefii direcţi.

Balanţă

Vă certaţi din ce în ce mai des cu un membru al familiei dv. Influenţa amicilor este mai puternică, mai ales de când nu vă înţelegeţi la fel de bine cu partenerul de cuplu. Consideraţi că în familia dv. s-a instalat discordia şi vă este greu să credeţi că v-aţi zbătut de pomană.

Scorpion

Relaţiile amicale vechi se pot transforma în iubire pasională şi este foarte posibil să vă găsiţi fericirea visată. Primiţi invitaţii pentru nopţi de vis. V-aţi dorit atât de mult să aveţi colaboratori de nădejde, încât faceţi greşeala să vă asociaţi cu prima persoană care apare.

Săgetător

Pretenţiile partenerilor sunt atât de mari, încât banii apar şi dispar într-o secundă. Din cauza situaţiei financiare precare veţi refuza participarea la o cununie sau la un eveniment similar. Reuşiţi să strângeţi destui bani pentru a vă cumpăra un obiect foarte dorit şi necesar.

Capricorn

Vi se acordă alt împrumut bancar şi veţi prefera să creaţi un fond pentru zile negre. În continuare sunteţi nevoit să faceţi multe drumuri scurte şi să planificaţi deplasări lungi pentru a vă întâlni cu posibili parteneri. Puteţi pierde contracte şi mai ales influenţa de până acum.

Vărsător

Nu vreţi să renunţaţi la deciziile pe care le-aţi luat fără să consultaţi familia şi sunteţi admonestat de rude. După-amiază, primiţi ajutor de la o persoană aflată în străinătate. Veţi face o faptă bună, pe care, ca de obicei, veţi avea grijă să o ascundeţi de ceilalţi colegi.

Horoscop zilnic, 26 octombrie 2015. Peştii se ceartă cu partenerul de cuplu

Este posibilă declanşarea unor conflicte cu partenerul de cuplu, din cauza geloziei dv. Nu vă susţine financiar decât o mică parte dintre rude, însă cu anumite condiţii. Cei ce vor afla ce rezultate profesionale aveţi vă vor admira şi vă vor invidia în egală măsură. Simpatii perene.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite