Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2016: Taurii au parte de aventuri erotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2016. FOTO Arhivă
Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2016. FOTO Arhivă

Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2016: Racii stau bine din punct de vedere sentimental şi financiar, Balanţele sunt sprijinite de partenerul de viaţă, iar Capricornii pleacă în călătorie cu persoana iubită

Berbec

Intri în conflict cu persoanele autoritare, doar pentru că doreşti să te afirmi cu orice preţ. Din păcate, pierzi un sprijin fără care nu te mai poţi descurca. Partenerul de cuplu nu te mai înţelege şi simte că nu face faţă în continuare discuţiilor.

Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2016: Taurii au parte de aventuri erotice

Nu iei în seamă niciun sfat şi te consideri jignit că cei din anturaj sunt preocupaţi de soarta ta. Nimeni nu îţi înţelege rigiditatea. Rudele continuă să te învinovăţească pe tine pentru situaţia familială creată. Seara, posibile aventuri erotice.

Gemeni

Eşti predispus la reacţii imprevizibile. Este necesar să îţi stăpâneşti accesele de furie, chiar dacă sunt normale în contextul evenimentelor. Seara, amabil, senzual şi altruist, rezolvi problemele celor dragi, fără ca aceştia să îţi ceară aşa ceva.

Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2016: Racii stau bine din punct de vedere sentimental şi financiar

Persoana iubită susţine că a fost jignită de una dintre amicele tale, dar realitatea este cu totul alta. Situaţia financiară se îmbunătăţeşte, iar relaţiile sentimentale îţi aduc cu siguranţă satisfacţie. Seara, vizite la ore târzii pe la vecini.

Leu

Pentru a duce la bun sfârşit programul săptămânii următoare, va fi necesar să lucrezi şi în week-end. Mai mult decât atât, va trebui să respecţi un orar fix. În loc să te gândeşti că faci eforturi mult prea mari, tu îţi reproşezi lipsa de consecvenţă.

Fecioară

Valorifici informaţiile primite pe parcursul unor discuţii şi bine faci, numai că uiţi ce ai promis: să nu le destăinuieşti altcuiva. Pierzi o sumă de bani din cauza unei greşeli şi nu mai iei în seamă restul de câştiguri, care este destul de mare.

Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2016: Balanţele sunt sprijinite de partenerul de viaţă

Persoane influente intervin în folosul tău fără să ştii care este motivul pentru care acţionează astfel. Un amic din provincie îţi trimite iar o invitaţie. Partenerul de cuplu te sprijină cât poate, însă este depăşit de schimbările ce se succed rapid.

Scorpion

Calităţile tale de organizator nu le pune nimeni la îndoială, dar debutezi într-o activitate în care este nevoie de mult calm şi de mult talent. Nu mai accepţi să comande nimeni altcineva în casa ta şi brusc iei o atitudine de-a dreptul agresivă.

Săgetător

Ai muncit din greu întreaga săptămână, dar rezultatele sunt mai slabe decât ai preconizat. Persoana iubită are multe neplăceri legate de starea de sănătate. Eşti dezamăgit de câştiguri, pentru că acoperă strict facturile cotidiene, dar te descurci.

Horoscop zilnic, 26 noiembrie 2016: Capricornii pleacă în călătorie cu persoana iubită

Primeşti cu entuziasm propunerile persoanei iubite şi plecaţi într-o excursie sau faci doar o vizită protocolară, care se dovedeşte plăcută. Companie amuzantă. Deciziile tale nu sunt luate în seamă de nimeni şi renunţi la a le mai comunica cuiva.

Vărsător

Îţi ironizezi amicii şi îi faci să se distreze, ba chiar să râdă cu poftă de propriile erori. Te împrieteneşti pe neaşteptate cu persoane originale, care te ajută să găseşti soluţii pentru problemele din week-end. Seara, numeroase excese alimentare.

Peşti

Primeşti o invitaţie la cină şi te pregăteşti în mod deosebit. Pe neaşteptate, apar musafiri, ce găsesc casa goală şi se supără, deşi nu şi-au anunţat intenţiile. Eşti dojenit de amici şi reacţionezi într-o manieră neaşteptată: recunoşti că ai greşit!

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite