Horoscop zilnic, 25 octombrie 2015. Vărsătorii trebuie să-şi ţină în frâu emoţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 25 octombrie 2015. Taurii sunt tentaţi să facă o călătorie în provincie, Scorpionii au impresia că sunt indestructibili, chiar dacă i-a copleşit oboseala, în timp ce Vărsătorii se lasă conduşi de emoţii în relaţiile cu prietenii.

Berbec

Exuberanţa şi pofta de viaţă te fac un companion foarte dorit şi acceptat de toată lumea. Partenerul de viaţă este singurul cârcotaş. Nemulţumirile persoanei iubite ţi se par exagerate, mai ales că a fost de acord cu schimbările pe care le-ai făcut.

Horoscop zilnic, 25 octombrie 2015. Taurii sunt tentaţi să facă o călătorie în provincie 

Posibilitatea de a face o călătorie lungă în provincie te atrage, numai că apar şi obligaţii neplăcute de care nu ai cum să scapi. Este necesar să îţi păstrezi calmul atunci când persoana iubită îţi spune că are alte „planuri” de viitor decât tine.

Gemeni

Îţi manifestezi tenacitatea într-o singură direcţie şi eşti lăudat prima oară pentru rezistenţă. Atragi intenţionat atenţia asupra calităţilor tale. Nu eşti împotriva schimbărilor, doar că ţi se cere să acţionezi fără un grafic stabilit prealabil.

Rac

Reuşită „profesională” prin dotări de ultimă generaţie ori în activităţi legate de bucătărie. Tendinţă de avariţie, de edificare a unor fonduri bancare. Toţi amicii vor refuza să se implice în activităţile pe care ai de gând să le începi cât mai repede.

Leu

Degeaba doreşti să-i înveţi pe toţi cei dragi să se apere de duşmăniile care apar în jurul lor ca ciupercile după ploaie. Nici tu nu eşti un bun diplomat! Laşi impresia că suferi din cauza celor cu care convieţuieşti, însă realitatea este totuşi alta.

Fecioară

Colaborare familială impusă de unele rude. Partener de cuplu prosper care îţi cere să colaborezi ca să obţii îmbunătăţirea situaţiei financiare. Reproşurile la care nu renunţi pot fi de-a dreptul jignitoare pentru prieteni ori colaboratorii mai vechi.

Balanţă

Muncă susţinută şi posibilă „promovare” casnică, în cazul în care accepţi să pui în practică toate indicaţiile persoanei iubite. Relaţiile cu prietenii de o viaţă se pot tensiona din cauza unor pierderi pricinuite de un „contract” semnat doar de tine.

Horoscop zilnic, 25 octombrie 2015. Scorpionii au impresia că sunt indestructibili 

Mare atenţie la eforturile pe care le faci dimineaţă! Nimeni din anturaj nu vede cât eşti de obosit, iar tu crezi că eşti indestructibil. Toate speranţele tale depăşesc cu mult realizările financiare din ultima perioadă. Seara, partener nemulţumit!

Săgetător

Conformaţia sportivă şi energia te împiedică să te opreşti când nu mai dispui de resurse vitale şi eşti în pericol să clachezi. Chiar dacă familia răspunde afirmativ cererilor tale, doreşti şi ca cei dragi să accepte fără comentarii persoana iubită.

Capricorn

Apar multe prietenii şi o disponibilitate bună de a-i înţelege pe cei din anturaj. Ai o mare influenţă asupra rudelor, de care însă nu te foloseşti. Nu este exclus să primeşti obiecte valoroase mai deosebite. Melancolia ta este criticată de anturaj.

Horoscop zilnic, 25 octombrie 2015. Vărsătorii trebuie să-ţi ţină în frâu emoţiile

Afirmare familială mult dorită, dar şi situaţii ce implică rănirea orgoliului. Evenimentele se succed cu repeziciune şi nu sunt aducătoare de satisfacţie. Este necesar să îţi temperezi emoţiile şi să participi activ la întâlnirea programată de prieteni.

Peşti

Relaţiile cu persoana iubită rămân dure, deşi faci orice este posibil pentru a o îmbuna. Regreţi cuvintele critice şi momentele de irascibilitate. Seara, îţi concentrezi atenţia asupra vieţii de familie şi uiţi că le-ai făcut promisiuni prietenilor.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite