Horoscop zilnic, 22 octombrie 2016: Gemenii au parte de aventuri erotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2016: Balanţele refuză avansurile amoroase, Săgetătorii atrag privirile şi nu pot scăpa de admiratori, iar Peştii sunt campioni financiari

Berbec

Persoana iubită este prosperă şi îţi susţine toate dorinţele, în afara actelor altruiste prea exagerate. Unii pleacă în provincie sau în străinătate să participe la o nuntă, alţii încep să aibă tot felul de probleme familiale. Prieteni recalcitranţi.

Taur

Vei face cheltuieli mult mai mari, care, chiar dacă pot fi justificate ca investiţii necesare, te lasă pentru moment cu buzunarele goale. Nu mai este necesar să faci deplasări ca până acum şi te poţi concentra asupra tuturor activităţilor demarate.

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2016: Gemenii au parte de aventuri erotice

Nu sunt excluse nici astăzi aventurile erotice! Ai impresia că există numeroşi adversari printre rudele prin alianţă şi nu te înşeli prea mult. Sunt cu siguranţă foarte avantajaţi doar studenţii, elevii şi patronii care au parteneri din străinătate.

Rac

Invidia amicilor, chiar dacă nu este justificată, îi împinge să te bârfească şi să te critice continuu. Îţi dovedeşti din plin creativitatea, iar din punct de vedere profesional nimeni nu îţi poate reproşa ceva. Anunţi salariul mărit ori un drum lung!

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2016: Leii pun la cale o călătorie

Pui la cale călătorii de plăcere şi măcar plănuieşti cum să îţi petreci concediul, în mare parte din cauza stresului provocat de neînţelegerile cu actualii prieteni. Partenerii sunt incomozi şi se cred capabili să îţi dea tot felul de sfaturi „utile”.

Fecioară

Înregistrezi cu deosebită plăcere schimbarea în bine a partenerului de cuplu, care încă este agresiv, dar se vede clar că te adoră. Celibatarii primesc cereri în căsătorie promiţătoare, însă familia pare că mai are multe nemulţumiri şi pretenţii.

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2016: Balanţele refuză avansurile amoroase

Pentru nativii ce au depăşit 65 de ani, starea de sănătate e în continuare instabilă. Din punct de vedere profesional, ai înregistrat şanse care se vor reflecta direct în bugetul personal, dar anunţi şi familia. Cei tineri refuză avansurile amoroase!

Scorpion

Familiştii se sfătuiesc cu partenerul de viaţă şi iau decizii de cursă lungă împreună. Celibatarii se ceartă cu majoritatea rudelor şi prietenilor care nu sunt încântaţi de pretendentul ales. Toţi nativii sunt mult mai cocheţi şi un pic prea frivoli!

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2016: Săgetătorii atrag privirile şi nu pot scăpa de admiratori

Mai tandru, dar şi mai creativ şi foarte senzual, atragi privirile şi nu poţi scăpa de admiratori. Celibatarii primesc iar propuneri serioase de la nativi născuţi în alte localităţi şi ţări, însă pentru moment nu sunt dispuşi să renunţe la carieră.

Capricorn

Aproape toţi vor să se afirme şi să călătorească fără obligaţii ori contracte profesionale. Persoana iubită pare nemulţumită şi insistă în cazul celibatarelor să oficializeze relaţia mai repede. Veţi fi nevoit să acceptaţi o schimbare foarte stresantă!

Vărsător

Conflictele cu persoana iubită sunt la ordinea zilei şi te-ai săturat de manevrele prin care aceasta încearcă să te manipuleze. Stresul este completat de lipsa de activitate ori de neînţelegerile cu rudele prin alianţă. Nu ai nici bani suficienţi.

Horoscop zilnic, 22 octombrie 2016: Peştii sunt campioni financiari

Eşti campion financiar încă nerecunoscut, dar nu ai suficient timp liber pentru a te bucura de avantajele tale de acest fel. Faci şi multe drumuri inutile, unele chiar foarte obositoare, ori ai responsabilităţi familiale din ce în ce mai numeroase.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite