Horoscop zilnic, 20 august 2016: Racii au posibilităţi de afirmare şi primesc noi propuneri de job

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 20 august 2016: Taurii ies în evidenţă prin capacitatea de a analiză financiară, Scorpionii încep să vadă roadele eforturilor sentimentale, iar Capricornii încearcă să trezească interesul celor dragi

Berbec

Intuiţia ar trebui să te ajute să treci peste încurcăturile de azi sau măcar să te susţină să le înţelegi mai bine. Eşti foarte emotiv şi tensionat, tocmai când rudele se decid să plece fără tine la prieteni! „Revoluţii” originale seara în familie!

Horoscop zilnic, 20 august 2016: Taurii ies în evidenţă prin capacitatea de a analiză financiară

Ieşi în evidenţă prin capacitatea de a analiza cu minuţiozitate toate detaliile unor probleme financiare pe care se pare că nu le-a înţeles nimeni din anturajul profesional ori chiar familial. Seara, propui foarte multe soluţii pertinente anturajului.

Gemeni

Ai aşteptat cu nerăbdare să se schimbe câte ceva în viaţa ta şi acum parcă eşti prins într-un vârtej din care nu mai poţi scăpa. După-amiază, partenerii amabili şi înţelegători te ajută să vezi toate şansele şi să o alegi chiar pe cea mai potrivită.

Horoscop zilnic, 20 august 2016: Racii au posibilităţi de afirmare şi primesc noi propuneri de job

Legăturile de rudenie se dovedesc şi astăzi foarte folositoare, dar îţi este oarecum interzis să faci promisiuni în locul altor persoane. Pentru unii nativi apar noi posibilităţi de afirmare ori chiar noi joburi deosebite. Libertate totală de limbaj.

Leu

Te trezeşti că nu îţi mai poţi lua gândul de la un bun prieten care nu reuşeşte să-şi găsească „jumătatea” şi doreşte să nu mai fie burlac. Nu este exclus să uiţi de cadourile pentru cei din familie, tot încercând să-i stabileşti o întâlnire amoroasă!

Fecioară

Persoana iubită nu poate înţelege de ce te grăbeşti să depăşeşti nişte etape care ar fi trebuit să îţi atragă atenţia de abia luna următoare. Conflictul reînvie neînţelegeri mai vechi şi nu reuşeşti să o linişteşti prin glume ori prin cadouri scumpe.

Balanţă

Este de preferat să nu refuzi niciun cadou oferit de persoana iubită, chiar dacă implică pentru început deplasări scurte şi multe. Viaţa personală nu îţi oferă ceea ce doreşti, aşa că preferi să munceşti mai mult. Seara, discuţii în contradictoriu.

Horoscop zilnic, 20 august 2016: Scorpionii încep să vadă roadele eforturilor sentimentale

O dorinţă mai veche devine realitate şi poţi afirma că ţi-ai văzut visul cu ochii. Eforturile tale sentimentale încep să-şi arate roadele, dar nu ai cum să te eliberezi pentru a sta cu cei dragi în week-end. Situaţie familială devine cam încurcată.

Săgetător

O aventură sentimentală se înfiripă pe neaşteptate şi nu scapi de ceea ce doreai, adică de bunăvoinţa şi indiscreţia anturajului. Creativ, politicos şi foarte expansiv, îi influenţezi pe toţi cei din anturaj prin exuberanţă şi lipsă de prejudecăţi.

Horoscop zilnic, 20 august 2016: Capricornii încearcă să trezească interesul celor dragi

E posibil să fii anunţat că vei primi musafiri de departe pentru o perioadă mai lungă de timp şi imediat te simţi terorizat. Încerci să trezeşti interesul celor dragi pentru a fi ajutat cu pregătirile specifice, dar nimeni nu te ascultă cu bunăvoinţă.

Vărsător

Insişti în continuare să îţi găseşti un partener de cuplu mai sobru, pe care să te poţi baza în orice situaţie. După-amiază, flirtezi cu persoane prea tinere să îţi înţeleagă aspiraţiile afective. Seara, îi faci confidenţe unui amic cam nefericit.

Horoscop zilnic, 20 august 2016: Peştii beneficiază de recunoştinţă

Doreşti să oficializezi o relaţie, care poate a fost doar amicală, fără obligaţii până acum. În familie, atmosfera este din ce în ce mai calmă, iar calităţile îţi sunt recunoscute demult. Totuşi, starea de îngrijorare persistă şi îţi tulbură reacţiile.

Horocop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite