Horoscop zilnic, 19 octombrie 2015: Racul are discuţii aprinse cu persoana iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 19 octombrie 201 FOTO Arhivă Adevărul
Horoscop zilnic, 19 octombrie 201 FOTO Arhivă Adevărul

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2015. Nemulţumire profesională, oboseală şi probleme de sănătate în cazul unora dintre nativi. Se anunţă o zi dificilă pentru majoritatea semnelor zodiacale.

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2015: Berbecul are probleme de sănătate

Puteţi semna un contract avantajos, dacă aţi acceptat să vă implicaţi în noile proiecte profesionale. Starea de sănătate însă nu vă ajută să definitivaţi activităţile restante! Deveniţi irascibili din cauza volumului mare de activităţi şi a faptului că nu sunteţi lăsat să lucraţi.

Taur

Vă confruntaţi cu prea multe obstacole, dar bunul simţ vă va ghida să le „anulaţi” din mers. Cei foarte tineri nu se pot decide să le prezinte tuturor rudelor ori amicilor persoana pe care o iubesc! Senzuali şi sensibili, sunteţi mulţumiţi de multitudinea de şanse sentimentale. 

Gemeni

Intuiţia şi inspiraţia dv. nu sunt contestate de nimeni, numai că prevalează originalitatea pe care, din păcate, nu o pot înţelege prea mulţi. Relaţiile dv. sentimentale şi de cuplu sunt şi ele cam excentrice! Sunteţi nemulţumiţi de lipsa activităţilor profesionale lucrative. 

Rac

Continuaţi să aveţi numeroase iniţiative, mai mult decât inspirate, care pot fi puse în practică chiar imediat, dacă şefii dv. reuşesc să-şi depăşească sentimentul de inferioritate. Mai sentimentali decât de obicei, familiştii vor avea discuţii foarte „aprinse” cu persoana iubită.

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2015: Leul este demoralizat din cauza problemelor din dragoste

Melancolia manifestată azi nu este deloc de bun augur, mai ales că aveţi deja fixate întâlniri cu persoane de care depind activităţile profesionale viitoare. Problemele sentimentale vă deconcertează pentru scurt timp. Aveţi o sănătate problematică, dar sunteţi ajutaţi de colegi. 

Fecioară

Este de preferat să nu lăsaţi nimic la voia întâmplării şi să vă faceţi planificări riguroase şi un program strict de deplasări. Starea de oboseală nu va dispărea în niciun caz de la sine! Familiştii nu pot fi fericiţi fără persoana iubită, iar celibatarii vor să se căsătorească. 

Balanţă

Nu sunteţi mulţumit de ce aţi realizat în ultima vreme şi consideraţi că trebuie să luaţi atitudine pentru a clarifica neînţelegerile apărute în familie. Bugetul e la pământ, iar speranţele sunt prea mari! Nu aveţi motive să fiţi optimişti, dar manifestaţi continuu această stare. 

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2015: Scorpionul primeşte atenţie datorită banilor

Visaţi cu ochii deschişi la perioada când schimbările demarate vor fi finalizate şi speraţi că veţi fi liber să vă relaxaţi alături de cei dragi. După-amiază, competitivitatea dv. e apreciată de şefi. Cei mai mulţi consideraţi că vi se dă o atenţie deosebită din cauza banilor dv.

Săgetător

Vă subestimaţi experienţa de viaţă şi apoi vă miraţi că cei din jur nu mai au în dv. încrederea de altă dată. Sunteţi însă prea îndrăgostit pentru a mai da atenţie nemulţumirilor anturajului. Excesiv de exuberanţi, vorbiţi foarte mult şi persoana iubită se simte marginalizată. 

Capricorn

Înregistraţi succese profesionale, care, chiar dacă nu sunt majore, vă asigură liniştea de care aveţi nevoie pentru a „ataca” alte obiective. Sunt posibile discuţii „aprinse” cu toţi partenerii. Eşuaţi în relaţia cu persoana iubită, în favoarea unor aventuri erotice „interzise”. 

Horoscop zilnic, 19 octombrie 2015: Vărsătorul este presat de prieteni

Nu trebuie să evitaţi inspiraţia ori ideile ce apar şi dispar cu rapiditate întreaga zi. Veţi reuşi, mânat de presiunile amicilor, să depăşiţi stresul provocat de neachitarea datoriilor. De obicei tandri, veţi face declaraţii belicoase, iar viaţa vi se va părea fără sare şi piper.

Peşti

Vă grăbiţi să daţi ascultare cererilor persoanei iubite. Revirimentul financiar nu va dura veşnic, aşa că e bine să fiţi precaut. Familiştii respectă sfaturile amicale şi îşi educă cu multă severitate copiii. Deşi aproape toţi aveţi realizări „sentimentale”, rămâneţi nemulţumiţi. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite