Horoscop zilnic, 17 octombrie 2015. Vărsătorii câştigă o sumă de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 17 octombrie 2015. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 17 octombrie 2015. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 17 octombrie 2015. Berbecii se cam plictisesc acasă, aşa că reuşesc să-i scoată din sărite pe membrii familiei, Leii se simt frustraţi pentru că dorinţele nu li se împlinesc, însă Vărsătorii au mari şanse să câştige o sumă importantă de bani.

Horoscop zilnic, 17 octombrie 2015. Berbecii le dau ordine celor din jur

Activitatea casnică te plictiseşte şi te mulţumeşti să dai ordine celor din jur. Cei căsătoriţi vor să se separe de partenerul lor, indiferent de cât de lungă şi reuşită a fost căsnicia. Celibatarii se mulţumesc doar să-şi bârfească iar pretendenţii.

Taur

Toţi nativii fac drumuri multe ori au musafiri importanţi. Dorinţa de a redecora o parte a casei şi de a renova dependinţele devine aproape o obsesie. Eşti în pericol de a te îmbolnăvi, de a avea tot felul de colici din cauza expunerii la umezeală.

Gemeni

Excentric şi prea altruist, dornic de independenţă totală, te întorci împotriva protectorilor de până acum. Consideri că te poţi descurca singur şi vorbeşti prea mult. Vei adopta alt fel de metode de a comunica şi vei încerca să ieşi din anonimat.

Rac

Din punct de vedere sentimental, nativii foarte tineri pleacă la întâlnire încă de dimineaţă, uitând de toate obligaţiile lor familiale ori sentimentale. Primirea seara a unor musafiri neanunţaţi te umple de bucurie şi de speranţe poate prea mari.

Horoscop zilnic, 17 octombrie 2015. Leii se dedică activităţilor casnice

Multe dorinţe îţi rămân nesatisfăcute. Starea ta de sănătate este destul de bună şi se păstrează astfel, cu condiţia de a nu face excese şi de a nu călători din nou foarte mult. Seara, activităţi casnice de tot felul şi eforturi total contraindicate.

Fecioară

Dacă nu renunţi la toate principiile tale prea rigide în ceea ce priveşte educaţia minorilor (şi nu numai), rişti să rămâi singur. După-amiază, primeşti numeroase cadouri, dar nesemnificative, faci vizite, invitaţii şi prea multe pregătiri casnice.

Balanţă

Excursiile, călătoriile, atât de dorite, sunt din nou amânate. Primeşti multe cadouri care te mai înseninează cât de cât. Eşti suficient de emoţionat ca să greşeşti iar noile reţete culinare. Munceşti prea mult, dar eşti ajutat şi de persoana iubită.

Scorpion

Te decizi să îţi vizitezi rudele şi pentru că nu aţi mai fost de mult împreună, faci cumpărături, care îţi cam dau definitiv bugetul peste cap. Nu vrei să renunţi la obiceiurile culinare de până acum, chiar dacă va trebui să iei multe medicamente.

Săgetător

Nu renunţi la activitatea profesională nici azi, măcar că doar faci planuri pentru speculaţiile din viitor. Excesele alimentare sunt „penalizate” de colici abdominale. Reuşeşti să recucereşti respectul unei persoane dragi, dovedindu-i că ai dreptate.

Capricorn

Prietenii refuză să te viziteze şi îţi dau explicaţii foarte greu de crezut. Te consideri vinovat şi le faci pe plac întru totul. După-amiază, nu prea ai mulţi bani, dar ai în schimb multă ingeniozitate, aşa că te vei descurca de minune şi financiar.

Horoscop zilnic, 17 octombrie 2015. Vărsătorii câştigă o sumă de bani

Schimbările care apar în familie îţi provoacă conflicte interioare. Nu mai ai răbdare şi iei o atitudine lipsită de maleabilitate şi de pragmatism. După-amiază, surprize costisitoare. Câştigi o mare sumă de bani, exact când nimeni nu mai spera nimic.

Peşti

Îţi găseşti noi idealuri în viaţă. Te odihneşti mai puţin decât ar trebui şi decât ai vrea, din cauza unor rude care îţi cer iar ajutor. Afli din întâmplare nişte secrete foarte importante şi trebuie să fii discret. Încurcături,  întârzieri şi reveniri.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 
 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite