Horoscop zilnic, 16 octombrie 2015. Fecioarele, admirate şi încurajate de toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 16 octombrie 2015. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 16 octombrie 2015. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 16 octombrie 2015. Nativii din Berbec sunt solicitaţi să ofere sfaturi, aşa că apelează la propria experienţă de viaţă, în vreme ce Fecioarele se bucură de apreciere din partea familiei şi cunoscuţilor.

Horoscop zilnic, 16 octombrie 2015. Berbecilor li se solicită sfatul

Cineva din anturaj îţi cere sfatul într-o problemă de viaţă. Deşi te simţi stânjenit, îi oferi amănuntele dorite din propria experienţă (ţi se oferă o recompensă neaşteptată). Eşti apreciat pentru tactul deosebit cu care stingi conflictele familiale.

Taur

Pot apărea certuri între colegi, în urma unor dispute legate de deplasări. Ţi se confirmă apariţia unei complicaţii, care, deşi nu este mare, îţi creează tot felul de probleme. Datoriile „revin” şi trebuie să faci iar economii. Acasă, mult optimism.

Gemeni

Nu mai ai probleme financiare şi acţionezi cu fineţe pentru a rezolva şi situaţia dificilă a unor rude apropiate, care însă nu îţi aprobă metodele. Nu mai accepţi tonul jignitor al colegilor, în primul rând pentru că datorită ţie au fost angajaţi!

Rac

Ţi se oferă ca un fel de compensaţie un job ori un proiect de amploare. Chiar dacă prudenţa cu care acţionezi e criticată de unii colaboratori, continui să te comportaţi ca atare şi nu ai decât de câştigat. Ai depăşit  vremea riscurilor fără acoperire!

Leu

Evită discuţiile şi ţine-ţi promisiunile, oricât de greu ar fi! După-amiază, afli că cei ce te-au ajutat sperau să te încurce şi te decizi să le aduci o corecţie. Seara, ambiţia ta se manifestă în domenii în care e greu de prevăzut dacă vei câştiga.

Horoscop zilnic, 16 octombrie 2015. Fecioarele, admirate şi încurajate de toată lumea


Eşti admirat şi încurajat de aproape toată lumea. După-amiază, consens familial şi colegial. Te bucuri de sprijinul unor prieteni mai vechi şi reuşeşti să faci o surpriză persoanei iubite. Rudele au o atitudine bizară când te critică, dar le dai bani.

Balanţă

Nu mai ai încredere în nimeni, în primul rând deoarece afli că persoana iubită are secrete chiar şi faţă de tine. După-amiază, manifestezi dezamăgire şi curiozitate maximă. Seara, eşti admirat pentru manierele tale fără cusur şi eşti dat ca exemplu.

Scorpion

Nu rezişti avansurilor unei persoane din anturaj şi răspunzi cu asprime. Refuzi să fii ajutat, deoarece nu îţi place ca altcineva să îţi răvăşească lucrurile. Foarte pedant şi meticulos, crezi sincer că cei din jur nu vor decât să-ţi facă „inventarul”.

Săgetător

Momentele de luciditate sunt dese şi la fel tendinţele de a-ţi da la iveală avariţia. Uneori ţi se pare corect să nu-ţi achiţi datoriile ori să aştepţi să fie uitate. Răbdarea ta este pe cale să cedeze din cauza intervenţiilor rudelor prin alianţă.

Horoscop zilnic, 16 octombrie 2015. Capricornii, la un pas de o criză de gelozie

Nu acţionezi aşa cum ai dori şi respecţi un cod moral care le pare destul de demodat celor din anturaj. O ceartă ar tensiona atmosfera şi mai mult, fără să te calmeze. E posibil să faci o criză de gelozie şi să intri în conflict cu o persoană iubită.

Vărsător

Le pretinzi celor din jur să îţi răspundă pe măsura serviciilor pe care le-ai făcut pentru ei. Refuzi o invitaţie pentru că nu îţi place anturajul. După-amiază, evită toate activităţile practice, dacă nu vrei să ţi se ducă vestea ca expert de renume.

Peşti

Ai depăşit bugetul şi nu mai ştii la cine să apelezi pentru a-ţi acoperi toate greşelile. Nu mai ai bani nici măcar pentru un drum planificat la rudele din provincie. Poate nu ar fi atât de evidente problemele casnice, dacă nu ai fi foarte guraliv.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite