Horoscop zilnic, 15 octombrie 2015. Leii sunt orbiţi de gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 15 octombrie 2015. Nativii din zodia Berbecului revin cu picioarele pe Pământ, Leii sunt măcinaţi de gelozie, în timp ce Vărsătorii au parte de lucruri bune pe plan profesional.

Horoscop zilnic, 15 octombrie 2015. Berbecii nu mai vor să-şi schimbe locul de muncă

Nu vă mai gândiţi la părăsirea locului de muncă, deoarece aveţi impresia că şi aici vă e bine (vor exista prieteni care vor insista să reveniţi cu picioarele pe pământ). Doriţi să fiţi unicul care decide în familia dv., însă nu aveţi toate atuurile. Puneţi noi planuri în „mişcare”.

Taur

Numai astăzi apar posibilităţi de asociere la care nu ar trebui să renunţaţi cu uşurinţă. Sunteţi însă foarte ocupaţi cu elaborarea unor liste de cheltuieli. Primiţi veşti atât de bune de la „colegii” dv., încât de abia aşteptaţi să ajungeţi acasă să le împărtăşiţi celor dragi.

Gemeni

Veţi acţiona cu discreţie, în parte din cauza nesiguranţei sentimentelor pe care le simţiţi, în parte din pricina timidităţii neaşteptate prin care vă manifestaţi reacţiile. Amânaţi o întâlnire ce ar fi putut să vă deschidă noi şanse profesionale, însă sunteţi sătul de promisiuni.

Rac

Se vor derula ore pline de resentimente manifestate tocmai faţă de prieteni. Sunteţi dezamăgiţi de informaţiile pe care le primiţi de la rudele apropiate. Nu este momentul să luaţi decizii importante în domeniul profesional, mai ales că nu aveţi ce le reproşa şefilor dv. de acum.

Horoscop zilnic, 15 octombrie 2015. Leii sunt orbiţi de gelozie

Gelozia vă orbeşte şi deveniţi nedrepţi. Împiedicaţi să ieşiţi în lume de programul încărcat, aveţi o fantezie cam bolnăvicioasă. Sunteţi prea sensibil pentru a lua decizii ori pentru a ţine discursuri publice. Situaţia profesională începe să-şi arate şi partea mai puţin frumoasă.

Fecioară

Biologic, veţi depăşi colicile biliare care vor însoţi toate stările afective dificile. Rămâneţi optimişti şi în cele mai stresante situaţii, spre uimirea anturajului. Trebuie să vă temperaţi nerăbdarea şi să nu daţi telefoane repetate pentru a afla rezultatele unor intervenţii.

Balanţă

S-ar putea să apară o mai mare nevoie de echilibru, mai ales după ce persoana iubită vă reproşează comportamentul amabil manifestat faţă de cunoştinţele comune. Chiar dacă ştiţi că veţi tensiona relaţiile cu partenerii dv., veţi amâna o întâlnire ori veţi întârzia intenţionat.

Scorpion

Profesional obţineţi aprecierile cu care sunteţi obişnuiţi, dar sentimental nu sunteţi deloc satisfăcuţi de reacţiile partenerului. E cel mai bun moment să începeţi noi activităţi sau afaceri. În scurt timp, propunerile vor dispărea, iar dacă nu luaţi decizii rapide, veţi regreta.

Săgetător

Discuţiile de la locul de muncă se axează pe lipsa de cooperare a celor nou veniţi. Nimeni nu încearcă în afara dv. să-i înţeleagă ori să-i ajute. Cu cât se îmbunătăţesc relaţiile sociale şi profesionale, cu atât devin mai dificile pentru dv. cele familiale. Comportament exemplar.

Capricorn

Energia şi ambiţia dv. native se manifestă de această dată fără reţineri. Cei dragi încearcă în zadar să vă imite pragmatismul. Primiţi un fel de recompensă. Dacă mai vreţi surse suplimentare de venit, nu refuzaţi propunerile prietenilor, deşi la prima vedere par în afara legii.

Horoscop zilnic, 15 octombrie 2015. Vărsătorii, viaţă sentimentală monotonă

Zi foarte benefică pentru postura socială şi profesională. Nici din punct de vedere sentimental nu aveţi ce să-i reproşaţi sorţii. Poate doar puţină monotonie, poate lipsa de consolare! Nu dispuneţi de energia necesară să acţionaţi singur şi trebuie să-i implicaţi şi pe cei dragi.

Peşti

Munca de până acum este încununată de multe succese şi pot apărea şi gratificaţii importante pe la amiază. Daţi telefoane pentru a vă invita amicii şi partenerul de cuplu la o petrecere. Pentru dv. sunt avantajoase azi asocierile familiale. Nu pierdeţi vremea cu discuţii inutile!

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite