Horoscop zilnic, 15 august 2016: Peştii primesc propuneri de schimbare a serviciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 15 august 2016. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 15 august 2016. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 15 august 2016: Berbecii au parte de aventuri secrete, Scorpionii sunt îndrăgostiţi de o persoană mult prea serioasă, iar Capricornii sunt plini de energie

Berbecii au parte de aventuri secrete

Relaţiile parteneriale devin problematice, tocmai când trebuie să plecaţi într-o călătorie. Angajările temporare devin permanente şi contractele se prelungesc. Lipsa de înţelegere a persoanei iubite este, din fericire, doar aparentă. Aventuri secrete. Pot apărea mici stipendii.

Taur

Majoritatea nativilor sunt stresaţi de problemele legate de locuinţă ori de cele ce apar la serviciu. Nu sunt mulţumiţi de actualul job şi visează la alte profesii. Vor decide că au nevoie de consiliere, pentru că partenerul lor le „demolează” speranţele. Stare de sănătate bună.

Horoscop zilnic, 15 august 2016: Gemenii stabilesc relaţii parteneriale excepţionale

Stabiliţi relaţii parteneriale excepţionale, însă nu mai aveţi răbdare să începeţi activităţi noi sau să-i învăţaţi şi pe alţii cum să se organizeze. Celibatarii călătoresc, iar nativii tineri atrag atenţia unor parteneri periculoşi prin gelozie. Au mult noroc mai ales financiar.

Rac

Dorinţă de reorganizare exagerată (energia vitală trebuie să fie mai bine canalizată). Unii se decid să plece în străinătate pentru a ieşi din încurcăturile amoroase. Se simt ca şi cum s-ar fi născut a doua oară şi au impresia că pot face orice. Relaţiile familiale sunt dificile.

Leu

Vor să pună bazele unor activităţi, fără să apeleze la niciun fel de ajutoare, aşa că vor exclude până şi pe cei mai buni amici din noile proiecte. Renunţă la o parte din obiectivele lor şi se lasă în voia partenerului de cuplu. Sunt în pericol să facă unele crize reumatismale.

Fecioară

Li se pare dificil să ia decizii clare şi consideră că încă mai pot amâna hotărâri absolut necesare. Casa le este plină de diverşi musafiri întreaga zi. Tensiunile psihice acumulate scot la iveală tot ce este mai fragil în comportamentul lor. Situaţia financiară este stresantă.

Balanţă

Renunţă, fără drept de apel, la aproape toate contractele care îi stresează. Lipsiţi de optimism, vor relua relaţiile amoroase şi vor face multe drumuri scurte. Nu se odihnesc suficient şi nici nu respecta dieta alimentară recomandată. Primesc garanţiile amicilor ca pe o favoare.

Horoscop zilnic, 15 august 2016: Scorpionii sunt îndrăgostiţi de o persoană mult prea serioasă

Majoritatea nativilor sunt nemulţumiţi pentru că nu sunt lăsaţi să facă ce investiţii doresc pentru locuinţă. Sunt îndrăgostiţi de o persoană mult prea serioasă. Nu vor să-şi ia concediu, cu toate că au acumulat mult stres şi irascibilitate. Situaţia financiară este înfloritoare.

Săgetător

Sunt parcă ocrotiţi de îngeri, aşa că vor reuşi să finalizeze orice activitate. Se descurcă în orice condiţii, dar nu renunţă la prieteniile amoroase dubioase. După-amiază, starea de sănătate poate deveni instabilă şi din cauza oboselii. Primesc mulţi bani, însă au şi datorii.

Horoscop zilnic, 15 august 2016: Capricornii sunt plini de energie

Apar noi adversari şi multe probleme pentru a putea fi liniştiţi. Vor refuza din ambiţie intervenţiile amicilor şi ajutorul rudelor. Relaţii amoroase amicale, cu întâlniri neprogramate şi cam surprinzătoare. Plini de energie, fac eforturi care îi pot pune la pat în scurt timp.

Vărsător

Tendinţă de a vorbi mult. Nu le place să-şi divulge secretele amoroase şi nu lăsa pe nimeni să-i descoasă. Unii nativi suportă intervenţii chirurgicale, alţii se plâng de dureri de oase. Situaţia financiară este de-a dreptul periculoasă pentru cei ce nu vor să pună bani deoparte.

Horoscop zilnic, 15 august 2016: Peştii primesc propuneri de schimbare a serviciului

Primesc propuneri de schimbare a serviciului (unii sunt promovaţi, dar nu mai au răbdare să suporte hachiţele colegilor). Nu mai suportă să asculte sfaturi.  Majoritatea vor lua în grabă decizii cam originale, referitoare la relaţiile lor amoroase. Sensibilitate emoţională maximă.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite