Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2016: Vărsătorii fac încasări importante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2016: Berbecii au parte de pasiuni trezite la viaţă, Racii au o mare influenţă asupra colegilor, iar Săgetătorii depăşesc limita optimismului

Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2016: Berbecii au parte de pasiuni trezite la viaţă

Mai ales persoanele de sex feminin vă ajută încă de dimineaţă, fără să le cereţi asistenţă. Nu vă stă în fire să fiţi recunoscător, dar ar fi bine totuşi să le mulţumiţi. Colaborare profesională impusă de evenimente, cu prietenii sau rudele. Pasiuni trezite la viaţă de cei dragi.

Taur

Aveţi posibilitatea să luaţi decizii care să influenţeze viaţa celor din jur. Modestia vă va ajuta în primul rând să nu vă faceţi duşmani. Conformaţia sportivă şi energia excepţională vă împiedică să vă opriţi când nu mai dispuneţi de resurse vitale şi sunteţi în pericol să clacaţi.

Gemeni

Faceţi noi greşeli. Sunteţi mult prea tolerant cu persoanele pe care le iubiţi şi prea critic cu cele care vă sunt antipatice. Ce să faceţi când cei dragi îi iubesc pe cei antipatici!? Apar însă mai multe prietenii şi o bună disponibilitate de a îi înţelege pe toţi cei din anturaj.

Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2016: Racii au o mare influenţă asupra colegilor

Îi cocoloşiţi pe cei de care vă leagă relaţii sentimentale şi atrageţi dezaprobarea celor dragi. Este bine totuşi să acceptaţi unele limite atunci când este vorba de familie. În plus, aveţi o mare influenţă asupra colegilor, de care însă nu vă folosiţi mai deloc. Întâlniri târzii.

Leu

Încercaţi să faceţi o reorganizare a muncii pe care o prestaţi, dar vă loviţi de refuzul colaboratorilor, care au alte planuri. Nu uitaţi că aveţi multe datorii! Evenimentele se succed cu repeziciune şi nu sunt toate aducătoare de fericire. Situaţii care implică rănirea orgoliului.

Fecioară

Firea dv. categorică este apreciată, numai că toţi s-au obişnuit ca dificultăţile pe care le aveţi să vi le rezolvaţi singur. Relaţiile cu persoana iubită rămân prea dure, cu toate că faceţi orice este posibil pentru a o împăca. Seara, nenumărate telefoane şi o vizită neanunţată.

Balanţă

Întârziaţi la serviciu şi vi se cere să vă întâlniţi cu o persoană, de care cei din jur par dezinteresaţi. Situaţia dv. devine brusc critică când aflaţi că nu aveţi timp liber. Printre „micile” probleme ale zilei: subalterni necinstiţi şi sănătate problematică din cauza exceselor.

Scorpion

Vi se cere să vă impuneţi şi nu înţelegeţi ce aţi mai putea face, deoarece nici până acum n-aţi fost foarte flexibil, cu excepţia colaboratorilor mai vechi. Deocamdată, amânaţi! Daţi dovadă de mult tact în relaţiile cu toţi cei care vă înconjoară, mai puţin cu partenerul de viaţă.

Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2016: Săgetătorii depăşesc limita optimismului

Faceţi cheltuieli maxime pentru toate persoanele din familie şi uitaţi că nu dispuneţi de un sac fără fund, ci de un simplu portofel. Optimismul dv. este exagerat şi deja aţi depăşit limitele. Vi se recomandă iar să fiţi mai egoist şi să daţi mai mare atenţie propriilor interese.

Capricorn

Nici dv. nu vă vine să credeţi că aţi devenit comod şi nepăsător. Ţinând cont că nu vor dura prea mult aceste atitudini, ar fi bine să profitaţi din plin. Relaş neaşteptat! Este o poziţie care implică mai mult sau mai puţin o stare de „sacrificare”, de care nu prea sunteţi capabil.

Horoscop zilnic, 14 noiembrie 2016: Vărsătorii fac încasări importante

Nu aveţi cum să terminaţi toate activităţile şi sunteţi pe deplin conştient că nici nu are cine să vă ajute, aşa că veţi face nişte modificări de program, fără să cereţi vreo aprobare. Cu toate că încă de dimineaţă faceţi încasări importante, până seara iar nu mai aveţi niciun ban.

Peşti

Plecaţi la drum de dimineaţă şi rezolvaţi actele restante. E posibil să vi se facă dreptate în toate situaţiile în care aţi pierdut bani. Se rezolvă şi problemele „domestice”, inclusiv cele care ţin de situaţia dv. afectivă. Dorinţa de a face economii există, dar e anulată de rude.

Horoscop realizat de Tina Rizea.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite