Horoscop zilnic, 13 octombrie 2015. Vărsătorii leagă noi prietenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 13 octombrie 2015. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 13 octombrie 2015. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 13 octombrie 2015. Pentru nativii din zodia Taur se anunţă o perioadă în care tensiunile şi grijile dispar ca prin minune, în vreme ce Vărsătorii suscită pasiuni în rândul sexului frumos şi îşi fac prieteni noi.

Horoscop zilnic, 13 octombrie 2015. Berbecii

Sentimentele faţă de prieteni şi rude devin mult mai apropiate de ceea ce au fost în trecut. Persoana iubită se opune să faceţi un drum mai lung, în compania unei amice. Este de preferat să daţi noi termene pentru rezolvarea anumitor probleme decât să vă mai certaţi cu partenerii.

Taur

Nemulţumirile, îndârjirile şi dorinţa de a rupe relaţiile amicale, dispar ca un nor de fum, ca şi cum n-ar fi existat niciodată. Vă simţiţi relaxat fără datorii. Ocoliţi toate ocaziile care ar putea să conducă la reapariţia unor conflicte familiale stresante şi greu de dezamorsat.

Gemeni

Toţi nativii care dau examene au mult noroc, dar nu reuşesc să obţină note mari, dacă îi lasă cumva pe cei din jur să copieze după ei. Aveţi foarte bune intuiţii financiare, dar o persoană din anturaj continuă să vă şicaneze. Este bine să fiţi diplomat şi în niciun caz încăpăţânat!

Rac

Sunteţi mai afectaţi de vulnerabilitatea persoanei iubite, decât în alte ocazii asemănătoare. Nu aveţi stare şi vă implicaţi în orice fel de activităţi. Sunteţi nevoit să participaţi la efectuarea unui bilanţ, deşi nu aţi contribuit la evenimentele ce au premers acţiunea de control.

Leu

Comentariile stârnite de deciziile dv. sunt prea acide şi provocatoare. Sunteţi foarte geloşi sau scandalizaţi de resursele financiare mai puţin obişnuite. Pentru a putea realiza ceea ce vă doriţi este nevoie de o planificare mai riguroasă decât ce obişnuiţi să faceţi de obicei.

Fecioară

Încercarea de a fi păcăliţi se termină oarecum tragic, prin ruperea relaţiilor păgubitoare, chiar dacă sunt implicate rudele dv. cele mai dragi. Renunţaţi la acele activităţi care vă aduc puţini bani şi cer muncă din ce în ce mai specializată! Seara, mult optimism şi exuberanţă.

Horoscop zilnic, 13 octombrie 2015. Balanţele trebuie să-şi conserve energia

E necesar să daţi mai multă atenţie coordonării şi să supravegheaţi cu atenţie activitatea colaboratorilor. Conservaţi-vă energia pentru zilele ce vor urma! Va trebui să acceptaţi că toată lumea greşeşte şi că uneori e bine să fiţi mai înţelegător, în special cu cei fără experienţă.

Scorpion

Starea de oboseală nu mai poate fi trecută cu vederea, însă cei mai mulţi vor refuza în continuare concediile la care au dreptul. Visaţi să instauraţi o atmosferă armonioasă în familie şi faceţi eforturi pentru a nu vă arăta iritarea când sunteţi contrazis de rudele mai „comode”.

Săgetător

Veţi apela la prieteni pentru a fi supliniţi în activităţile de rutină, dacă vă decideţi să plecaţi din localitate. Sunteţi admiraţi de persoanele de sex opus. Fără să vreţi încurajaţi „nepotismul”, cerând unor amici să favorizeze unele persoane cu care nici măcar nu vă înrudiţi

Capricorn

Vă simţiţi datori să verificaţi toate „bunele” intenţii ale amicilor dv. Foarte curând veţi regreta acest comportament, mai ales când veţi suporta chiar dv. unul asemănător. Vi se cere să participaţi la o acţiune care vă displace total şi care contrazice chiar modul dv. de viaţă.

Horoscop zilnic, 13 octombrie 2015. Vărsătorii leagă noi prietenii

Veţi acumula noi cunoştinţe şi vă veţi stabiliza profesional prin noi deprinderi tehnice. Treziţi simpatia persoanelor de sex feminin şi legaţi noi prietenii trainice. Apreciat pentru glumele dv. îndrăzneţe, sunteţi convins să participaţi la o „întrunire” într-o manieră originală.

Peşti

Renunţaţi la iubire şi la întâlniri doar pentru moment, fiind foarte dezamăgiţi de comportamentul persoanei îndrăgite. Nu suportaţi glumele celor din anturaj, care reuşesc să vă păcălească, anunţându-vă o eventuală mărire de salariu sau un eveniment fericit de acelaşi calibru.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite