Horoscop zilnic, 12 octombrie 2015. Săgetătorii au senzaţia că pierd timpul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop zilnic, 12 octombrie 2015. FOTO Arhiva
Horoscop zilnic, 12 octombrie 2015. FOTO Arhiva

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2015. Nativii din Săgetător nu-şi găsesc liniştea din cauza gândului că ar trebui să se dedice unor acţiuni de viitor, în timp ce Capricornii reuşesc să-i enerveze pe ceilalţi membri ai familiei, dându-le sfaturi şi cicălindu-i.

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2015. Berbecii îşi apără drepturile

Aveţi tendinţa de a vă apăra excesiv drepturile. Primiţi banii necesari pentru ce doriţi să faceţi şi vă destindeţi. Revolta interioară se va exterioriza curând în mod neplăcut pentru toată lumea, dacă nu renunţaţi la păstrarea aparenţelor şi vă încărcaţi cu energie distructivă.

Taur

Înregistraţi un vârf de încasări, care însă este însoţit din păcate de o grămadă de plăţi. Aveţi tendinţa de a face excese. Sunteţi încântător şi toată lumea vă apreciază glumele şi energia bine canalizată. Aveţi reacţii disproporţionate, doar din dorinţa de a deveni mai eficient.

Gemeni

Poziţia dv. în colectivul din care faceţi parte se îmbunătăţeşte şi, chiar dacă nu sunteţi promovat, vi se recunosc unele drepturi până acum contestate. Lipsa de răbdare şi de atenţie vă face deservicii. Sunteţi avertizat că faceţi greşeli repetate, pe care dv. deja le-aţi reparat.

Rac

Îi cuceriţi pe toţi cei din anturaj prin calităţile dv. şi acceptaţi să faceţi mici deplasări pentru semnarea unor acte importante. Aventurile erotice vă dau de furcă în continuare. Beneficiaţi de ajutoare multiple, aşa că vă reechilibraţi situaţia profesională şi sentimentală.

Leu

Energici, hotărâţi, foarte determinaţi, sunteţi mai irascibili din cauza cheltuielilor de care parcă nu mai puteţi scăpa. Situaţia e totuşi sub control, dar nu recunoaşteţi. Participaţi plin de entuziasm la succesul pe care îl are o persoană dragă. O doză de perfidie apare seara.

Fecioară

Nu e exclus ca unii să piardă bani sau acte referitoare la contracte importante. Faceţi excese maxime şi vă miraţi că nu vă simţiţi bine. Vreţi să vă distraţi, să faceţi ceva ieşit din comun, dar toţi vă privesc cu suspiciune. Nu trebuie să vă amintească nimeni că aveţi de lucru.

Balanţă

Nu veţi ceda la rugăminţile celor care vor să vă atragă într-o cursă sentimentală. Sunteţi mai încăpăţânaţi şi mai lipsiţi de înţelegere sau altruism decât până acum. Aveţi destule probleme de rezolvat. Doriţi foarte multă stabilitate, numai că încă nu aflaţi cum o puteţi obţine.

Scorpion

Doriţi să scăpaţi de „vechituri” şi de tot ce vă împovărează, chiar dacă este vorba doar de relaţii enervante. Vă impuneţi prin forţă morală şi limbaj dur. Programul de lucru este dat peste cap de intervenţiile unui şef care nu ştie ce vrea. Declaraţi că nu puteţi lucra astfel.

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2015. Săgetătorii au senzaţia că pierd timpul

Sunteţi condiţionaţi de contracte lipsite de viitor şi aveţi senzaţia că pierdeţi timpul fără a face ceva important. Persoana iubită continuă să vă facă reproşuri. Cei care au experienţă vor găsi rapid soluţii pentru probleme care apar una după alta. Se  semnează noi contacte.

Capricorn

Evenimentele au un impact deosebit în viaţa nativilor care se manifestă cu multă încăpăţânare şi multă ambiţie, uneori fără rost. Nu sunteţi entuziasmat de aprecierile referitoare la aspectul dv. Reuşiţi să-i enervaţi pe ceilalţi membri ai familiei, dându-le sfaturi şi cicălindu-i.

Vărsător

Unii se luptă cu morile de vânt, alţii se retrag din faţa problemelor, măcar amânându-le, dacă nu altfel. Aveţi nevoie de multă relaxare, dar vă consideraţi indestructibili. Vă remodelaţi comportamentul şi vă impuneţi să vă respectaţi mai mult, să nu vă mai pierdeţi în fleacuri.

Horoscop zilnic, 12 octombrie 2015. Peştii sunt neînţeleşi

Aveţi senzaţia că nimeni nu vă înţelege şi că nevoile dv. nu sunt luate în seamă de nimeni. Membrii familiei cred că sunt evitaţi şi renunţă să vă mai pună întrebări. Observaţi o şansă pe care nimeni altcineva nu o ia în seamă şi pierdeţi timp să-i lămuriţi pe toţi cei din anturaj.

Horoscop realizat de Tina Rizea. 

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite