HOROSCOP săptămâna 13-19 octombrie. Berbecii primesc bani, Gemenii au parte de întâmplări neobişnuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HOROSCOP săptămâna 13-19 octombrie
HOROSCOP săptămâna 13-19 octombrie

În a doua săptămână din octombrie, nativii vor întâmpina ceva probleme. Unii vor avea parte de bani, iar alţii doar de bătăi de cap. Îţi prezentăm horoscopul din săptămâna 13-19 octombrie:

HOROSCOP BERBEC

Între 13 şi 14 octombrie seara, efort de a debloca mecanismele care să le permită intrarea în posesie a unor bani sau bunuri, demersuri menite să protejeze nişte avantaje. Nu acceptaţi compromisuri şi nu complicaţi situaţia dată prin intervenţii colaterale sau la limita legii care pun în pericol integritatea sumei sau şansa de a o primi efectiv (a promite cuiva o cotă, de exemplu, din valoarea câştigului obţinut ca recompensă pentru intervenţiile făcute pentru obţinerea ei).

Posibile reproşuri primite de la prieteni sau, invers, adrese de ei acolo, din motive băneşti. Dorinţa de a lua legătura cu persoane şi reprezentanţi ai unor instituţii din străinătate. Ataşamente bruşte de faţă de idei, proiecte şi activităţi de care nativul se simte atras pentru că le-ar permite să-şi afirme calităţile şi potenţialul profesional sau personal. Între 14 octombrie, după ora 22:17′, şi dimineaţa zilei de 17 octombrie, situaţii stringente la nivel social sau profesional profesional: preocupări legate de imagine sau notorietate, decizii dificile pentru nativii care se află în poziţii de conducere. Impact al statutului personal asupra negocierilor şi consultărilor.

Nativii vor fi preocupaţi să păstreze aparenţele, să-şi apere locul câştigat în societate şi autoritatea care le-a fost acordată într-o activitate publică. Între 17 octombrie, după ora 10:36′, şi 19 octombrie, relaţii „efervescente' cu unii prieteni. Informaţiile sau situaţiile surprinzătoare prin care vor trece aceia vor face o impresie puternică asupra Berbecilor. Posibil schimb de cuvinte, contradicţii, contraziceri dacă nativii sunt implicaţi în proiecte şi activităţi comune alături de prietenii. Pot apărea însă divergenţe stârnite de iniţiativele şi felul de a acţiona al nativilor care intră în contradicţie cu opinia generală a mediului din care fac parte.

HOROSCOP TAUR

Între 13 şi 14 octombrie seara, complicată va fi evoluţia tuturor tipurilor de discuţii, explicaţii şi tentative de apărare a nativilor în faţa unor acuzaţii. Multe dintre „atacuri' vor fi nefondate, ele bazându-se pe răstălmăcire şi rea-credinţă. Uneori, ar putea fi vorba de coalizarea duşmanilor împotriva câte unui Taur. Evoluţie periculoasă în plan procesual.

Atenţie la ce spun şi cum se poartă martorii (duplicitar sau de rea-credinţă), la felul în care se desfăşoară o procedură (anchetă, cercetare, audiere, strângere de probe). Nu este momentul pentru a se încheia acorduri scrise: ele vor conţine clauze abuzive, „şmecherii' menite să fie speculate în favoarea adversarilor, mai târziu. Certuri între soţi, despărţiri, ameninţări, lipsă de onestitate, tentative de păcălire. Împăcările vor fi trecătoare şi, pe fond, cauza nu se va rezolva până nu se vor epuiza şi nu se vor dejuca planurile partenerului care nu joacă cinstit. Dorinţa de a da o direcţie corectă, onestă încercărilor de a intra în posesia unui cote părţi dintr-o succesiune sau dintr-un partaj.

Între 14 octombrie, după ora 22:17′, şi dimineaţa zilei de 17 octombrie, contradicţii între ceea ce cred şi ceea ce ar trebui să pună în practică nativii. Moment al maturizării, al resemnării sau al despărţirii de idei, oameni şi proiecte în care nativul a crezut şi în care, acum, nu se mai regăsesc. Între 17 octombrie, după ora 10:36′, şi 19 octombrie, evoluţie surprinzătoare care poate afecta imaginea unui nativ, percepţia publică despre valoarea sau competenţa lui ori despre seriozitatea abordării chestiunilor profesionale. Context general care se poate concretiza şi prin alte evenimente, încercări sau provocări în funcţie de specificul caselor activate de Careul în T pe semne Fixe din harta naşterii fiecăruia. Posibilă echilibrare a relaţiilor la locul de muncă sau intrare în vigoare a unor prevederi care le conving lor, ca angajaţi.

HOROSCOP GEMENI

Între 13 şi 14 octombrie seara, nemulţumiri la locul de muncă; relaţiile cu şefii, colegii sau subalternii vor fi marcate de dialoguri incomode, de imposibilitatea de a desfăşura o activitate fără stres şi enervare. Măsurile organizatorice în interiorul instituţiei îi revoltă pe unii sau le creează reale motive de ripostă şi contestare.

Unele persoane, mai ales dacă răspundere, pot face obiectul unor rivalităţi, intrigi şi puneri în vină ca strategie a dislocării lor din funcţie. Parcurs delicat pentru sănătate, contextul astral influenţând în chip negativ sistemul imunitar, vindecarea rănilor, a tăieturilor, a operaţiilor, a traumatismelor rezultate în urma unor accidente. Vor fi vizate aparatul urinar, renal, genital, sistemul endocrin, fiziologia mucoaselor interne, mecanismele psihice. Dorinţa de a fi corect şi de a acţiona onest şi principial în toate relaţiile parteneriale. Între 14 octombrie, după ora 22:17′, şi dimineaţa zilei de 17 octombrie, întârzieri, amânări şi blocaje în rezolvarea sau intrarea în posesia banilor cuveniţi sau a bunurilor promise.

Între 17 octombrie, după ora 10:36′, şi 19 octombrie, ipostaze de viaţă inedite care modifică părerile mai vechi sau impresiile de moment ale nativilor cu privire la oameni şi proiecte de viaţă. Imaginaţie, inspiraţie, mental activ, atitudine energică ori de câte ori Gemenii vor fi puşi în situaţia să elaboreze un proiect, un studiu, o cercetare, o analiză, o comunicare ştiinţifică sau să înveţe. Posibile întâmplări neobişnuite sau circumstanţe de viaţă speciale născute din neconcordanţe, viziune diferită faţă de o altă scară de valori şi obiceiuri (mai ales dacă nativul călătoreşte sau locuieşte în străinătate), conflicte de conştiinţă. Moment interesant, incitant, provocator pentru cei care evoluează „pe scenă', indiferent de postură (actori, interpreţi, conferenţiari, ziarişti, formatori de opinie).

Află continuarea pe clickpentrufemei.ro!

Zodiile care dau lovitura pe plan financiar în 2019. Vor străluci!

Cele mai tari mame, în funcţie de zodie. Ce nativ iubesc copiii, la nebunie

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite