Horoscop lunar mai 2016: o lună liniştită, bună pe toate planurile, plină de entuziasm şi optimism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop lunar mai 2016. Luna mai se anunţă mai bună decât lunile precedente, toate planurile urmând a fi îmbunătăţite în mod considerabil.

Horoscop lunar mai 2016. Luna mai va fi guvernată de Jupiter, situate în zodia Fecioară, şi de planetele care tranzitează Taurul (Soarele, Venus şi Mercur), rezultatul fiind o lună plină de entuziasm şi optimism, cel puţin în primele două decade. Va fi o lună liniştită, în care lucrurile se vor rezolva cu uşurinţă, în cazul în care vor mai avea loc conflicte sau probleme de altă natură.

Principalul eveniment astral al lunii este tranzitul planetei Mercur peste discul solar din data de 9 mai, fenomen care va fi vizibil în România, aproape în întregime. Acesta va începe la ora 14:12 şi va fi vizibil până la apusul Soarelui.

Mercur ne va ajuta în sporirea capacităţii de a analiza situaţiile în profunzime şi de a reconsidera unele lucruri într-o manieră constructivă. Este o perioada bună pentru a regândi o strategie, pentru a îndrepta unele greşeli, pentru a relua o discuţie, prezentând argumentele într-o altă lumină.

Horoscop lunar mai 2016. Tot în luna mai, vom mai avea parte şi de următoarele evenimente astrale: pe 6 mai - Luna Nouă în Taur, iar pe 22 mai - Luna Plină în Săgetator. Jupiter va reintra în mers direct, în Fecioară, tot pe 9 mai, influenţând benefic numeroase domenii ale vieţii noastre. Mercur va reintra şi el în mers direct, în Taur, pe 22 mai, relaxând comunicarea. Planeta războinică - Marte - care este în retrogradare din 17 aprilie până în 30 iunie, va intra în Scorpion la data de 27 mai, punându-şi amprenta şi pe celelalte zodii şi făcându-le şi pe acestea mai combative. În luna mai, viaţa noastră socială capătă o importanţă mai mare, prin influenţa exercitată de Soare şi de planeta Venus, care intră în zodia Gemeni.

În rezumat, luna mai este o lună foarte interesantă şi foarte stimulantă, care oferă multe oportunităţi, mai ales în primele două decade. Vor mai fi numeroase alte tranzite şi aspecte, fiecare aducându-şi propriile influenţe asupra noastră, după cum urmează:

Horoscop lunar mai 2016. Berbecii vor avea o mare şansă pe plan financiar, iar dacă nu se află încă într-o relaţie, luna mai poate fi începutul unei poveşti de iubire incredibile.

Taurii îşi doresc să aibă parte de câştiguri suplimentare şi vor reuşi acest lucru. Din punct de vedere sexual, nativii acestei zodii vor experimenta o serie de lucruri noi. Cât despre planul sentimental, taurii vor avea surprize mari şi evenimente deosebite.

Gemenii stau bine cu banii in luna mai şi se hotărăsc să facă investiţii în bunuri imobiliare. Nu la fel de bine le va merge însă din punct de vedere sexual, din cauza comportamentului lor haotic. Pe plan sentimental, Gemenii vor trece prin grele încercări şi vor avea momente tensionate în relaţie.

Horoscop lunar mai 2016. Racii văd zile mai bune pe plan financiar, dar nici pentru ei nu va fi o lună tocmai strălucită din punct de vedere amoros/ erotic. Nativii acestei zodii vor avea câteva tentative pasionale spre finalul lunii, însă orice partida sexuală după data de 20 mai este predispusă eşecului. Racii au însă şanse să găsească persoana ideală sau să îşi stabilizeze relaţia actuală.

Leii vor avea surprize plăcute şi câştiguri neaşteptate. Au nevoie de mai multă atenţie şi dragoste, iar spre finalul lunii vor avea parte de câteva încurcături, însă vor reuşi să treacă peste ele.

Fecioarele primesc în sfârşit banii pe care îi tot aşteaptă de ceva vreme. Latura lor romantică iese la iveală, iar sexualitatea lor continuă să fie un mister pentru partenerul de cuplu. Lucrurile merg de minune pe plan sentimental.

Pentru Balanţe, lucrurile merg bine pe plan financiar. Vor simţi nevoia de a fi mai romantice decât de obicei, însă se anunţă probleme pe plan sentimental.

Horoscop lunar mai 2016. Scorpionii sunt nemulţumiţi de situatia lor financiară. Din punct de vedere sexual, scorpionii vor avea o explozie de erotism, mai ales în cea de-a doua jumătate a lunii.

Săgetătorii muncesc foarte mult, dar vor fi răsplătiţi pe măsură. Se vor concentra asupra altor aspecte în luna mai şi vor uita de viaţa lor sentimentală.

Capricornii sunt sfătuiţi să evite investiţiile şi să analizeze bine riscurile pe plan financiar. În mai pot cuceri pe oricine pentru a avea o aventură pasională. Soarele se află în casa cuplului Capricornului şi acest lucru nu le aduce decât evenimente plăcute.

Este posibil ca în luna mai, Vărsătorii să facă demersuri pentru a achiziţiona o locuinţă sau să investească într-o afacere la care au visat. Vor cunoaşte o persoană specială la mijlocul lunii pe care o vor uita a doua zi. Pe plan sentimental, Vărsătorii au o perioadă înfloritoare şi evenimente plăcute, surprinzătoare.

Horoscop lunar mai 2016. Peştii îşi doresc mai mulţi bani, deşi aceştia nu le lipsesc. Un eveniment major îşi va pune amprenta pe viaţa sentimentală şi îi vor influenţa pozitiv. Din punct de vedere amoros, totul va fi roz în luna mai.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite